onsdag 12 juni 2013

Finklädd

Sjunker äntligen ner i fåtöljen med en kopp te efter en lång dag. Lång men festlig. Hela eftermiddagen har vi haft avslutningsceremoni för de internationella masterstudenterna. En väldigt högtidlig ceremoni med finkläder, marshalkar, rektor som delade ut gratulationsbrev och trumpetfanfarer. Givetvis skulle vi vara finklädda och det här är ju inte riktigt min grej. Jag är mer jeans och t-shirt-tjej och det här med klänning har jag lite svårt för. Men igår kom jag på att jag har ju kvar min klänning min syster sydde upp till mig när jag skulle vara tärna på hennes bröllop för 15 år sedan. Och tänk, den passade. Så den fick det bli. Så håll i er, för det här får ni inte se ofta...Till och med blomma i håret. 
Ja, jag kan ju inte säga annat än att det var skönt att byta om till jeans och t-shirt igen efter eventet. Efter all undanplockning och bortforsling av allt material från festlokalen åkte jag till syrran och lämnade tillbaka borden vi lånade i helgen till vår fest. 

Så nu har jag tagit en dusch och njuter en kopp te. Men jag är bra trött efter alla intryck. Ska snart nanna kudden.

Kram Helén 

5 kommentarer:

 1. Jösses så snygg du är! Vilken fin klänning och så roligt att den kom till användning igen! Låter som det var en riktigt fin ceremoni du fick vara med om, men förstår att det är bra skönt att komma hem till en kopp te efter en sådan dag.
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Så fin! Både du och klänningen!

  Är också en jeanstjej, med undantag av långa vida kjolar och vida maxiklänningar på sommaren.
  Jag måste känna att jag kan röra mig=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Jättefin klänning på fina dig =)Jag älskar att ha klänning....
  Hoppas du får en toppen dag. Kramen

  SvaraRadera
 4. Wow för att komma i en klänning 15 år senare säger jag bara!

  SvaraRadera
 5. hej helén. vilken tur du har som kommer i klänningen efter så många år :)) Och så fint ditt armband är med fyrkanten! Hoppas solen skiner på dig den kommande helgen ;)
  /mia

  SvaraRadera