tisdag 12 februari 2013

Matchig

Jag får ofta kommentaren att jag är så "matchig", alltså att jag matchar kläder med smink, accessoarer och smycken. Och jag gör nog ganska ofta det, tycker det är lite kul. Det hör väl ihop med min estetiska sida antar jag. Jag vill gärna att allt ska hänga ihop och inte vara spretigt.

Som idag till exempel. Jag hittade detta underbara nagellack i fredags när jag sprang på stan. Lite blå/svart med inslag av glitter. Och kolla namnet på färgen - "Polar Nights" - hur läckert låter inte det?


Så nu måste jag ju ha på mig kläder som matchar. Idag fick det bli ljusa jeans, kortärmad lång tröja i blått och en långärmad svart topp under den. Till det en sjal som jag fått av en fd kollega, som matchar ihop det ljusa i jeansen och det mörka i tröjan och toppen. 


Ögonskuggan går i blå/grått och armband i svart. 


Och givetvis matchar allt detta nagellacket!3 kommentarer:

 1. Härlig matchning! Jag är också känslig för sådant och kan känna mig helt obekväm om jag bär något som inte passar ihop i färg!
  Just nu är mina naglar på återhämtning, nagelbandsolja och nagelserum minst två gånger om dagen, men vad jag just nu längtar efter att få lacka dem!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Snyggt!
  Själv fixar jag naglarna varje månad med fransk förstärkning men ibland saknar jag fina nagellack. Tyvärr så håller inte mina egna naglar.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt!! Sånt nagellack måste jag nog införskatta.
  Har fransk manikyr på mina nu. Fint på sitt sätt, men lite tråkigt i längden.

  Ha en underbar helg!
  Kram

  SvaraRadera