måndag 25 februari 2013

En alldeles vanlig måndag

Veckans första dag har varit här. En alldeles vanlig måndag. 
Outfiten är en enkel och lite släpp stil idag, jeans och en svart huvtröja från Halens.



På med vinterjacka och mössa och sen är det bara att bege sig till jobbet.



Idag har varit en strålande dag. Solen har skinit och det har varit gnistrande vackert ute. På vägen hem tog jag dessa bilder med mobilen från bilen på den fantastiska solnedgången. Det är så vackert att man nästan tappar andan.






Ja, inte en helt vanlig måndag har det förstås varit. Jag fick denna underbara blomma av min kollega. Tack Titti! Jag älskar pärlhyacinter och dessa är vita.

2 kommentarer:

 1. Varsego kära Helen - den är du så väl värd - inte bara för att du ska bli publicerad framöver - utan för att DU är DU :) Kram min vän

  SvaraRadera
 2. Hej och kul att se våra kläder på din fina blogg. Ett tips om du vill locka våra kunder att kika in till din blogg...
  Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
  1. Skriv ett blogginlägg
  2. Gå in på den specifika produktsidan på www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
  3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
  4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
  5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se. Du hamnar nu både under senast bloggat på startsidan samt direkt under produkten.
  Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.
  Lycka till och trevlig tisdag önskar Anna från Halens

  SvaraRadera