lördag 2 februari 2013

Lördagstur

Efter flera veckors byggande på hallen tog vi idag en liten paus på förmiddagen. Vi börjar närma oss slutet nu, men än finns det lite småfix kvar att göra. Pausen idag bestod i att åka in till stan för att bl.a. se om vi kunde hitta lite fina saker till hallen.

Vi började med en tur till Hjärta till hjärta där vi lämnade in en massa saker vi inte ville ha längre. Mest böcker i denna omgång. Skönt att ha rensat lite. Det blev även lite inköp; en matskål till Tyson, ett rostfritt 5 dl mått och en ljuskrona till den inglasade altanen som man kan ha blockljus i. Jättefin och bara 50 kr. Vi passade på att ta en fika här också. Mannen var hungrig så han tog en macka medan jag mumsade på en bit kaka.Efter det tog vi en sväng ut till Berg där vi gick en promenad längs slussarna. Termometern visade bara -2 grader men det blåste rejält så det var riktigt bitande kallt. Så här är man inte riktigt van vid att se slussarna, det brukar vara betydligt varmare, mer vatten i kanalen och massor med båtar. Men solen tittade fram i alla fall.Lite häftigt att se hur vatten frusit i slusstrappan.


Invid slussarna ligger Slussport 11, en liten mysig inredningsbutik. Du hittar hennes butik här, dock är inte hemsidan uppdaterad på länge med det lanseras en ny till nästa vecka. Hon har massor med fina saker men idag var det inget som fick följa med hem. Man kan inte bara köpa för att det är fint, det måste ju passa in någonstans också.

Fina burkar. Söta!Många olika modeller på klockor. Gillade dessa skarpt.Och många andra fina fina saker.Om ett par veckor skulle hon fi in lite vårnyheter till butiken, då får det nog bli en sväng ut dit igen. 

Nu blir det till att ta tag i snabeldraken och städa undan lite här hemma. Lite detaljmålning på garderobsdörrarna ska det bli också. Och sen ska gardinerna sys klara så de kan komma upp när mannen satt upp gardinstängerna igen. Nu börjar piffet :-)

1 kommentar:

  1. Låter som en lagom lördag det! Slussport 11 har verkligen fina saker, måste också ta en tur dit snart, var längesen nu. Hoppas ni får en fin lördagskväll nu. Själv koncentrerar jag mig på att vara tyst! Kramar!

    SvaraRadera