fredag 1 februari 2013

Fredag och Februari

Det är fredag igen. Härligt! Tänk att man längtar så efter veckans sista arbetsdag. Att få se fram emot ett par dagars ledigt. Och ändå gillar jag verkligen mitt jobb. Men fredagarna känns alltid lite lättare. Även en dag som idag när jag har ett par jobbiga samtal inbokade.

Idag är det också den 1 februari. Januari, den långa mörka och trista månaden, är över! Nu går vi verkligen mot ljusare tider och det märks för varje dag att det blir lite ljusare, både på morgonen och på kvällen. Det är härligt! Idag har det blivit lite kallare igen och termometern visade på -6 grader i morse. Men det innebär också att solen tittar fram och det blir så där krispigt och härligt.

Idag, den 1 februari, startar vi också en gångtävling på jobbet. Vi kommer bara köra februari månad denna gång och bara stegen på stegräknaren kommer att räknas. Insatsen är en Triss-lott där vinnaren får alla lotterna. Vi har haft en sån här tävling ett par gånger tidigare på jobbet och då har även annan träning fått räknas in, typ cykling som inte ger utslag på stegräknaren. Men denna gång är det bara faktiska steg. Så nu blir det till att ta lite längre promenader än vanligt :-).

men nu är det först några timmars jobb innan ledigheten börjar. Men det innebär inte att man inte får ha fredagskänsla hela dagen :-). Så en liten skål med lakritskarameller får förgylla min dag på kontoret.
1 kommentar:

  1. Ja, det är härligt när soltimmarna blir fler på dygnet. Februari brukar ju dessutom bara swischa förbi med sina ynka 28 dagar så snart är man i Mars ;)
    Hoppas du får en riktigt mysig Fredag, Kram Malin

    SvaraRadera