lördag 26 juli 2014

I gömmorna

För en dryg vecka sedan köpte vi ny kyl/frys, vilket visade sig vara nödvändigt ur en helt annan synvinkel. Gud vad mycket små burkar med alla möjliga små slattar av specialingredienser vi hittade i kylen. Sådant som vi knappt visste att vi hade. Så nu har vi börjat med rensningen. Idag blir det Tikka Masala efter receptet på burken. I morgon blir det laxfärsbiffar och då kommer färskriven ingefära, koriander och grön currypasta att gå åt. 
I morgon kommer vi även ta hand om en annan rensning. Vi ska nämligen stå på bakluckeloppis i Ulrika i morgon mellan 10-14 och sälja sån't som vi inte använder längre. Det som inte blir sålt kommer vi skänka till Hjärta till Hjärta. 

Nu vankas snart middag. Sen blir det rensning av mig. En dusch efter natten och dagen på sjön. Gud vad vi solat och badat. 26 grader i vattnet. Ljuvligt. Men huden törstar efter fukt. Men först middag och sen dusch med efterföljande insmörjning. 

God lördagskväll till er alla!
Kram Helen

5 kommentarer:

 1. Haha det där känner jag igen! Alltid lika spännande! God mat!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man använda upp det man har. Jag rensade i skafferiet för ett tag sedan. Vissa grejer hade vi haft i många år. Så det var bara att kasta ut det. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag är urusel på att rensa skafferi och kyl...
  Det borde jag göra oftare.

  Lycka till med försäljningen!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Ja nog kan man hitta ett och annat långt bak i kylen ;) Bra i alla fall om man hittar sådant som kan användas. Fortsätt att njuta av sol och sommar!
  Kram Maria
  Ps. Norrvikens trädgårdar är verkligen ett tips. Kanske passar när ni kommer till Skåne.

  SvaraRadera
 5. Ja....att rensa i kylen, oavsett anledning, är minsann bra att göra ibland.... :)
  Kramis!

  SvaraRadera