fredag 5 augusti 2016

En ny idé föds

Den senaste veckan har jag gått på en hel del power walks. 
När jag går på dessa har jag ofta någon podd i öronen.
Just nu lyssar jag mycket på podden från better bloggers där olika bloggare intervjuas om sin bloggbusiness. Den är väldigt inspirerande och väcker många tankar och idéer.

Jag har ju haft denna blogg sedan den 26 november 2012 och innan dess hade jag en blogg som hette Ljus och värme sedan maj 2010. Tanken med Vilrummet var att få en enhetlighet på min business. På den tiden hade jag en enskild firma vid sidan om mitt ordinarie jobb som hette just Vilrummet. Där jag arbetade med massage och healing och sålde aloe veraprodukter och annt inom skönhet och hälsa. Men mitt företag har jag lagt ner sedan ett tag tillbaka (förrutom att jag fortfarande säljer aloe veraprodukter och annat inom skönhet och hälsa) men bloggen har fått hänga kvar med sitt namn. Jag instagrammar även under namnet Vilrummet.

Men för att återgå till inspirationen från better bloggers. När jag har gått där på mina pw har nya tankar och bloggidéer fötts. Jag har börjat skissa på en ny bloggidé, men den är bara i absoluta första tankestadiet, och här har jag haft stor nytta av better bloggers redan. Jag har fått många bra idéer och tips på hur man kan få sin blogg att lyfta, vad man ska tänka på, för vem man skriver mm. Så jag registrerade mig som medlem och hoppas att jag kan få mer "kött på benen". 

Men vad min nya bloggidé handlar om kan jag inte avslöja än. Det hänger fortfarande på många olika saker om den verkligen blir av. Men jag har i alla fall skaffat mig en egen domän, mest för att säkra namnet, och sedan ska en hemsida byggas med den nya bloggen. Men det är en del andra saker som måste falla på plats först. Men jag kan i alla fall säga att det kommer bli en spännande höst då jag får se om allt går i lås som jag tänkt. Till dess forsätter jag på att skissa på blogginlägg, hemsida, profil mm. Och om, eller kanske NÄR, det går i lås så lovar jag att ni ska få ta del av min nya blogg.

Har du några tips och idéer som du vill dela med dig av när det gäller att få igång en ny blogg? 
Jag tar tacksamt emot alla tips!

Nu önskar jag dig en fin dag och jag ska plocka fram min lilla inpirationsbok och forsätta skissa på idéer.

Kram Helén

8 kommentarer:

 1. Vad spännande det låter. Lycka till.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Va spännande! Ska bli kul att hänga med på ditt nya projekt.
  Jag var där på konferensen och det var oerhört spännande och intressant. Vill gärna lite mer med min blogg, men det är svårt att få ihop tiden när man jobbar heltid tycker jag.
  Ett tips jag tog till mig där var att försöka renodla sig och nischa sig.
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh va spännande! Jag har precis börjat lyssna på deras pod och de är otroligt intressant. Bara slukar avsnitt. Ska bli roligt att följa din resa och bloggens förändring. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh va spännande! Jag har precis börjat lyssna på deras pod och de är otroligt intressant. Bara slukar avsnitt. Ska bli roligt att följa din resa och bloggens förändring. Kram

  SvaraRadera
 5. Lycka till! Jag tror på känsla, att blogga om sånt man själv brinner för!

  SvaraRadera
 6. Det där låter ju spännande och jättekul! Toppen Helena!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Låter spännande. Det är just det där att vara intressant som är svårt. Får lyssna på ditt tips. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Åh, vad kul.. tack för tipset.. men även blev jag så himla nyfiken på ditt gamla vägval. Visste inte att du arbetat med massage och healing, vad spännande :). Lycka till med nya bloggandet, själv har jag hållt fast vid samma blogg sen jag började men kanske är det dags med nåt nytt vem vet.
  Kramen från Liv

  SvaraRadera