tisdag 16 augusti 2016

En Outdoor training camp har startat

Då var vi igång! Så här taggad var jag före jag åkte till första tillfället på en 4 veckor lång outdoor training camp. Vi kommer träffas 3 ggr/vecka för att träna. Igår bestod mest av information, mätningar av kroppen (jag vet, pinsamt) och olika fystester. Sista tillfället kommer vi att mätas igen och göra samma fystester och så får man ju hoppas att man har förbättrat sig lite.


Till detta har vi också fått en kostplan. Den blir nog lite svår att följa till punkt och pricka, men jag kommer att försöka. Idag blir det inköp av diverse mat av olika slag och om jag hinner ikväll så ska jag göra några av lunch- och mellanmålsrecepten så jag har något att ta med mig till jobbet i morgon. Men som sagt, det här blir nog svårt att följa helt och fullt. Planering är a och o, som en av tränarna sa.

Igår när jag kom hem var jag ganska slut i kroppen. Hela natten har kroppen pirrat och värkt lite för man tar ju ut sig till bristningsgränsen på de där fystesterna och det var rätt länge sedan jag var på gymmet och tog ut mig så där helt och fullt. Det har därför inte blivit så många timmars sömn inatt och jag är med andra ord ganska trött idag. Det är även många tankar som har malt om detta och en del frågor som jag kommer ta upp i den facebookgrupp vi har. Det känns skönt med stöttning den vägen mellan träffarna. Sömnbristen kan också bero på att jag inte är van att träna så där sent. Jag tränar oftast på morgonen före jobbet och på sin höjd har jag löptränat på kvällen men inte senare än kl 18. Igår var jag hemma kl 21 och sen tar det ett tag att varva ner, duscha och få i sig något att äta. Sen i säng vid 22 för att gå upp idag igen kl 5.15. Som sagt, jag är lite trött idag.

Det ska bli spännande och se vart det här leder. Kanske vänder jag inte upp och ner på allt vad gäller träning och kost men jag kommer definitivt att plocka in godbitarna av dessa 4 veckor i mitt liv framöver.

Kram Helén

3 kommentarer:

  1. Wow, vilken satsning! Stort lycka till:)!

    SvaraRadera
  2. Åh så spännande, önskar dig stort lycka till! :)

    SvaraRadera
  3. Så spännande. Lycka till! Du kommer klara det galant! Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera