lördag 13 augusti 2016

En ny hattbonad

Keps från Åhléns
Häromdagen sprang jag som hastigast förbi Åhléns och såg denna keps. Jag köpte den inte då men blev lite kär i den. Jag kunde inte riktigt släppa den ur mina tankar. Jag vet, vintern och "mösstiden" är inte här än, och jag hoppas att den inte kommer på länge länge än, men jag vågade inte vänta med att köpa den. Tänk om den hade tagit slut. Du hittar kepsen här. Lite cool tycker jag allt att den är. Så nu är huvudet redo för vintern.


Jacka från Holly & Whyte på Lindex

Här passar jag på att prova kepsen till en grå jacka från Holly & Whyte på Lindex. Jackan föll jag inte riktigt för även om jag tycker den är jättesnygg. Den hittar du här. Så jakten på en grå höstjacka/kappa fortsätter. Tänk med en lång hemmastickad svart halsduk till. Det blir en bra höstlook det. Har ni börjat leta höstgarderob än?

Kram Helén

4 kommentarer:

 1. Den är supersnygg, helt rätt att knipa den medan tid är :D Jag har börjat leta höstkläder, shoppade 27 nya plagg som passar hösten och igår plockade jag fram höstkappan så den hänger redo :)

  Absolut, semesterförfallet med alkohol på veckodagar är kul, men jag ser fram emot att det tar slut :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin mössa! Förstår att du föll för den. Blev själv sugen på en. Kanske skulle åka förbi Åhléns och se om jag passar i en sån. Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är i din nya mössa Helén! :) När man känner den där direkta kärleken så blir det ofta väldigt bra så vilken tur att du köpte den till slut. :)
  Jag har ännu inte gjort några inköp till höstgarderoben men nu när regnet faller mest hela tiden börjar det kanske bli dags att uppgradera de varma plaggen. ;)

  Sköt om dig Helén och ha en fin lördag!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Coolt! Jag är ständigt på jakt, men har lovat mig själv att inte börja titta på höstkläder förrän jag börjat jobba. Gjorde några fynd i Prag och längtar också efter lite mörkare färger och stickat. Och huvudbonader har jag, slokhattar i filmmaterial är min höstgrej!

  SvaraRadera