onsdag 17 augusti 2016

En värk från helvetet, eller kanske inte men illa nog

Efter måndagsens Outddor training camp har jag fått en fruktansvärd värk i musklerna runt axelleden. Jag misstänker starkt att det var fystestet med armhävningar som gjorde det. Jag minns inte hur många armhävningar jag hann med på en minut, men det var i alla fall långt fler än de jag brukar göra när jag tränar. Och när man gör ett fystest så pressar man sig själv lite extra. Den sista jag gjorde försökte jag under flera sekunder att pressa mig upp den sista biten men fick ge mig, det gick bara inte. Det var nog spiken i kistan så att säga.
Igår hade jag lite träningsvärk, det kändes som vanlig träningsvärk i alla fall. Men idag, jösses, jag kan knappt röra axelleden och det känns inte som vanlig träningsvärk längre. I morse smärtade det så pass att tårarna nästan kom. Så idag har jag kurerat mig med både ibuprofen och paracetamol samt smörjt mig med tigerbalsam. Stackars mina arbetskanrater som fått stå ut med doften.

I morgon är det dags för nästa pass på campen. Jag får väl tänka mig lite för och inte ta i så jag spricker, bokstavligen. Men det ska bli spännande att se vad vi får göra för något denna gång.

Kram Helén

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jösses - du ligger då verkligen i och pressar dig, men kul när man ser att man faktiskt klarar av mer än man själv trodde från början :D Snyggt jobbat! Doften av tigerbalsam går inte att missa, men bjud på den så länge den hjälper dig :D
   sv: Tack snälla! Jag har pratat med min läkare idag som har påbörjat en bredare utredning av min järnbrist. Det ska verkligen bli kul med allt skoj som händer under Augustifesten!
   Kram <3

   Radera