måndag 15 augusti 2016

En ny vecka

Nu känns det som att jag är tillbaka till vardagen på riktigt. En måndag med jobb och ikväll träning. Förra veckan var lite mjukstart då jag började jobba efter semestern först på torsdagen. Jag tog det lite lugnt och använde mest dagarna för att få lite koll på läget och för att komma igenom mailboxen. Men nu börjar jobbet på "riktigt". Kul! Jag gillar verkligen mitt jobb, mina kollegor och alla rutiner som jobbet för med sig.

Helgen som gick blev lite annorlunda mot vad vi tänkt oss. På lördag förmiddag var vi på flyttloppis på en gård som inte ligger så lång från oss. Gjorde bara ett fynd, en stor guldram för 50 kr. Tänk så mycket roligt man kan göra med en ram. Nu gäller det bara att bestämma sig för vad.

På kvällen var vi till Målilla för att titta på Speedway Grand Prix. Men regnet ville annorlunda och när vi suttit där över en timme och väntat på att regnet skulle avta så ställde de in tävlingen och sköt på den till söndagen. Så det var bara att åka hem igen. Vi har ju "bara" 1 tim 45 min resväg dit, men tänk de som har ännu länge, tex alla polacker och engelsmän som kommit, det är ju inte säker att de kan stanna till dagen efter.

På söndagen åkte mannen och svärföräldrarna iväg till Målilla igen för att titta på speedwayen. Jag stannade hemma med Tyson för jag ville inte lämna bort honom igen. Jag fick titta på speedwayen på tv:n istället. Och det var rätt bra för jag fick en massa info via kommentatorerna på tv:n som man inte får om man är på plats, så jag kunde uppdatera mannen med händelser under hela tävlingen. Sen tog jag tag i dammtrasan och dammsugaren och tog ett varv i huset. Det var skönt att få det lite rent och snyggt igen. På kvällen kom syrran över och vi gick en PW tillsammans. Skönt!

Men nu väntar jobb och en ny vecka! Vad händer hos er i veckan?
Kram Helén5 kommentarer:

 1. Hej där!
  Japp, nu är det "allvar" igen ;-)
  Men än är det lite lugnare, vi förbereder oss inför nästa måndag då introduktionsveckan drar igång. Sen startar terminen måndagen därpå.
  Inget särskilt planerat i veckan, komma tillbaka i normal dygnsrytm igen tror jag är ett projekt hos oss;-)
  Sen ska vi ha "sommarfest" med min mans jobb hemma hos oss på lördag, så det är lite finx inför det:)
  Ha en bra dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vi har en vecka kvar innan det sätter igång :) Så gissa om jag ska njuta. Denna veckan blir lugn. Skulle vilja besöka en gårdsbutik men vi får se om vi hinner. Ha det bäst <3

  SvaraRadera
 3. Förstår du stannade hemma med vovven. Här är det semester en vecka till. Följer med mannen på jobbresa till Stockholm. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Här är det tillbaka till vardagen som gäller. Semestern är slut och ja, det känns faktiskt riktigt bra.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Samma här, nu är vardagen igång igen. På vissa sätt är det rätt skönt. :-)
  Gillar ditt bloggnamn, förresten!

  Kram M

  SvaraRadera