fredag 12 augusti 2016

En fredag som kom snabbt

Ja ha, då var det redan fredag. Den kom väldans snabbt denna gång. Men det beror förmodligen på att jag började jobba efter semestern först igår. Tänkte jag tar en kortvecka så jag inte chockar kroppen och knoppen med en hel veckas jobb efter 5 veckors ledigt. Men det tog inte lång tid igår innan jag var igång som om jag inte haft semester alls. Alla lösenord satt och hjärnan fungerade relativt normalt. Sen tänkte jag även ha de här två första arbetsdagarna till att komma igenom alla mail och strukturera upp det jobb som ligger framför mig. Så på måndag kan man säga att det börjar på "riktigt".

Men idag är det i alla fall fredag och snart är det helg igen. Lördagen bjuder först på flyttloppis i ett hus inte långt från där jag bor och på kvällen väntar Speedway Grand Prix i Målilla. Det ska bli kul. Hoppas bara vädret håller sig fint och att det inte regnar. Om det blir skapligt väder på söndag så tar vi kanske en tur med båten. Vi känner att vi inte riktigt är färdiga med dagar på sjön än. Så vi hoppas på skapligt väder även på söndag.

Men nu är det dags att ta tag i fredagen.
Jag hoppas ni vår en fin sådan.

Kram Helén 


4 kommentarer:

 1. Ja, du fick en riktig kortvecka. Skönt. Jag gjorde likadant förra veckan men en dag längre. Började på onsdagen. Ha en skön fredag. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. TGIF! Och den kom verkligen fort! Härligt!!

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
 3. Sista semesterdagar här, men jag har fuskjobbat lite under tiden. Spännande med speedway. Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hade också mjukstart igår. Jobbar hela helgen. Men hopps på fler sommardagar.
  Hoppas du gör fynd på flyttloppiset och att vädret tillåter en båttur

  Kram

  SvaraRadera