torsdag 17 oktober 2013

Q som i...

... Quiltad.
Det har ju blivit så modernt med de lätta midjekorta dunjackorna i glada färger. Jag hittade denna jacka i garderoben inhandlad för 17 år sen. Ja, 17 år! Jag minns det så väl för det var min och mannens första vinter som par och jag tyckte den var så himla dyr. Jag bodde själv och hade inte så hög lön så det var en stor del av klädbudgeten som gick till jackan. Därför har jag aldrig mäktat med att slänga den. Och tur var väl det då de är inne igen :-). Och titta vilken fin quiltad rygg den har.
 
Sen när vi ändå är på Q så måste jag ju passa på och göra reklam för 
konserten vi ska ha den 30 november.
Jag sjunger i Koruso som är Linköpings tuffaste kör. Vi sjunger bara rock och pop och har ingen klassisk körrepertoar. Denna konsert har vi gjort 4 gånger innan (Linköping, Mjölby, Tranås och Finspång). Sist vi var i Linköping hade vi slutsålt 1,5 vecka före konserten och Corren (Linköpings stora tidning) gav oss CCCC i betyg. Nu har vi utökat med fler låtar från det fantastiska Queen och det kommer rocka än mer på scenen. Så har du vägarna förbi Linköping, kom! Du kommer få en show du sent kommer glömma. Bor du inte i Linköping och vill ha biljett, hör av dig till mig med en kommentar med din mailadress så löser vi det.

Jag trodde Q skulle vara en av de svåraste bokstäverna att bokstavsblogga på men jag kom ju på 2 saker. Kanske har vi de svåraste kvar...

Kram Helén

11 kommentarer:

  1. Vi har samma Q!;-) Inte den Quiltade jackan då alltså! :-)

    Otroligt att du har jackan kvar, och snygg är den liksom hon i den! Ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Men grattis till 2 Q och jag som kommit på ett, men det finns i lägenheten i stan och har ingen lust att ge mig ut i det här vädret! Får se om det blir något Q inlägg i dag! Din jacka är bevis på att man inget ska slänga och att allt blir inne igen!
    Kram M.E

    SvaraRadera
  3. Kul med körsång! Snygg quiltad jacka!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Jag gillar också de jackorna men har inte någon själv. Hade en mörk brun för många år sedan :)
    Jag skulle också vilja sjunga i kör. Lycka till.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  5. Vad du kan 2 Q. Jag tänkte också först på qviltat. Men hade inget bra på foto. Qeen vilken konsert. Kul! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  6. Vilken tur att du sparat jackan! Fin fin :)
    Tyvärr bor jag alldeles för långt bort :(

    Önskar dig en trevlig helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  7. Den som spar hon har :) Visst är det märkligt hur det kan rulla tillbaka om och om igen. Låter ju skitkul det där med en rockig kör, då skulle nog t.om jag kunna sjunga i kör. Synd att det är en bit till Linköping.
    Ha en mysig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Bra jobbat att du kom på två bra saker. jag kan ju inte ens på en enda utan återanvände förra årets ;) Snygg jacka! inte ser man att den har hängt med så länge! Superbra!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  9. Bra q:n och snygg jacka ju tur att du inte slängde den.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Det är min melodi att spara rätt som det är funkar det igen:) Ha en fin helg Karin

    SvaraRadera
  11. Hur trendig som helst igen :)
    Kramar

    SvaraRadera