onsdag 2 oktober 2013

Not so Glossy!

Igår blev jag riktigt besviken när den lilla boxen från Glossy box kom. Dom hade hypat upp den med teasing mail om att temat var Beauty that matters. Och visst har de ett behjärtansvärt ändamål där dom denna månad samarbetar med Reach for Change, ett projekt som syftar till att hjälpa barn och ungdomar i Sverige. Och det är ju bra och nästan värt pengarna bara det!

Men lådan var annars inte värd sina kronor denna månad. Små provförpackningar och det kändes inte som man fick något rejält. Från L'Occitane fick man bland annat en voucher som man kunde hämta ut en handkräm i någon av deras butiker. Men jag bor inte i närheten av en sådan butik, närmsta är 20 mil bort i Stockholm, och då blir det en dyr handkräm om jag ska åka och hämta den. Sen fick man två värdebevis där man gratis fick titta på två filmer från FILM2HOME.SE; The Great Gatsby och EGO. Men dessa ska man titta på i sin dator, Ipad, mobil eller smartTV. Men vi bor på landet och har inte någon bra uppkoppling så vi kan titta på film via nätet. Så detta kan jag heller inte ta del av. Så jag får nöja mig med mina små provförpackningar och en konstig ögonmask...

Men man är van att inte ha tillgång till samma utbud som de som bor i Stockholm. Det är bara att gilla läget. Men denna box var inte så Glossy. Tummen ner!

Kram Helén

3 kommentarer:

 1. Jag håller med.. det brukar alltid vara så lyxigt och verkligen kännas värt det och nu kändes det så pyttigt. Skicka vouchern till mig om du vill så kan jag hämta din kräm och skicka hem den till mig ifall du vill.. fast jag tror även man kunde beställa den i webbutik? Men jag fixar gärna annars.. Jag har varit med ett år men detta är den sämsta lådan faktiskt..

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag håller med.. det brukar alltid vara så lyxigt och verkligen kännas värt det och nu kändes det så pyttigt. Skicka vouchern till mig om du vill så kan jag hämta din kräm och skicka hem den till mig ifall du vill.. fast jag tror även man kunde beställa den i webbutik? Men jag fixar gärna annars.. Jag har varit med ett år men detta är den sämsta lådan faktiskt..

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag fick lite andra grejor i min låda... En fotkräm (originalstorlek liten), ett balsam i resestorlek, ett kombinerat läppstift och gloss, samma lilla duschkräm, en engångsansiktsmask och den lilla ögonmask. Plus dessa två biljetter och möjligheten att hämta en handkräm förutsatt att man handlar något annat. Tyckte även att min var lite tunn.

  SvaraRadera