tisdag 29 oktober 2013

Ö som i...

... Önskan
Idag är det sista dagen på bokstavsutmaningen där jag bloggar i kampen mot bröstcancer. En kommentar resulterar i att jag skänker en krona till Rosa Bandet och Cancerfonden. Detta är ett initiativ som Bara Sara och Malin Förken Foto drog igång och hos dem kan ni hitta fler som bokstavsbloggar. Kika in där också och kommentera hos alla så bidrar ni med många kronor i kampen.

Sista dagen ja. Och Ö som i Önskan. Min önskan är just nu att det blir många kronor när jag räknar ihop alla era kommentarer under denna månad. Så vad tror ni det blir att jag får skriva på raden? Hur många kronor kommer vi upp i? Kanske ska jag utlysa en liten tävling... Ja, det gör jag! Skriv i kommentarsfältet hur många kronor du tror det blir. Den som kommer närmast rätt antal kronor vinner en påse med gott lösviktste. Smak vet jag inte ännu, för jag har inte handlat det än. Jag kom ju på tävlingen nu i skrivande stund :-). Tävlingen pågår till i morgon, onsdagen den 30 oktober, kl 18.00. Då räknar jag ihop alla kommentarer. Kom ihåg att fredagskommentarerna resulterar i två kronor. Spännande!

Natten har varit blåsig, minst sagt. Men jag gick en runda i trädgården i morse och allt verkar vara på sina platser. Även om det lät som att hela altantaket skulle lyfta. Nu blåser det mer "normalt" och det regnar lite. Men det ser ut att bli bättre framåt dagen.

Önskar alla en fin dag!
Och kommentera nu!
Kram Helén

10 kommentarer:

 1. 292 kronor tror jag=))
  Hur som så är det bra gjort!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att allt är bra med er och att stormen behandlade er väl. Det var en ruggig dag och kväll igår och vi hörde hur träden föll utomhus men det var först i morse vi kunde se hur stor förödelsen blivit. Stor. Men tack och lov inga personskador utan bara materiella. I stunder som dessa inser man hur små vi är mot naturens krafter.

  Vilket fantastiskt jobb du och övriga bokstavsbloggare har utfört denna månad. Och alla som kommenterat. Vilket teamarbete! Bra jobbat!♥

  Ta hand om dig vännen och ha en fin tisdag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej jag gissar på 335 kr. Du har lyckats bättre än jag Grattis till dig. Jag ska också räkna mitt i kväll. Ha en fin dag kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hej!Lite lika inlägg har vi idag, för hos mig blev det Önskelista!
  Jag gissar på 342 kr! Jag blev så besviken igår att vi fick strömavbrott
  så jag missade Rosa Bandet Galan, jag hade tänkt ringa in en slant då, men nu får det bli ett inbetalningskort!

  SvaraRadera
 5. 322 kr :) haha, kul tanke, men svårt att gissa. Tusen tack för att du varit med!!! Det har verkligen varit jättekul!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Jag gissar på 276 kr men hoppas på att du fått ihop mer än så trots att jag har varit lite dålig på att göra inlägg. Kram C

  SvaraRadera
 7. Inte visste jag att varje kommentar skänker en krona. Har ju sett dom här och där men inte komnenterat så mycket. Nu känner jag för att kommentera varenda inlägg du har gjort och alla andra också. Min gissning blir: 212 kr.

  SvaraRadera
 8. Vilken fin avslutning på bokstavsutmaningen med denna Önskan!:-)
  Inte så lätt att gissa men skulle kunna tippa på runt 400... min gissning blir... 413!:-) Ha en fortsatt go vecka och ses på torsdag!;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Missade precis din tävling men hejar verkligen på dig och alla andra som hjälper till att dra in pengar till cancerfonden :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat av oss alla!

  KRAM Anna

  SvaraRadera