torsdag 24 oktober 2013

X som i...

... ??? Det här var verkligen inte lätt.
Jag har verkligen funderat och funderat men inte kommit på något som börjar på X. Så det fick bli fotot ovan. En bild på X:et i mitt tangentbord. Ett urklipp från svenska akademins ordlista på nätet skvallrar om ord som börjar på X, men det hjälpte ju inte mycket det heller. Vissa saker vet jag inte ens vad det är.
Idag är det redan torsdag. Attans så fort dagarna och veckorna går. Oktober börjar också närma sig sitt slut och lika så denna fotoutmaning som Bara Sara och Malin Fröken Foto drog igång. Kika in hos dem för fler som är med i utmaningen. En krona för varje kommentar jag får skänker jag till Rosa bandet.

Ha en fin dag!
Kram Helén

8 kommentarer:

 1. Och jag som hade flera uppslag på X, värre blir det i morgon dock...
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Det var väl fiffigt med det X et. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilket fräscht tangentbord, jag fotade mitt på jobbet en gång och fy vad skitigt det var - såg ut som om jag skulle kunna skrapa ihop en hel lunch om jag vände på det upp och ner ;) Urk - och inte har jag städat den än heller.....ha ha

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Ja att komma på saker på x är svårt =) men vad fiffigt du löste det.
  Kram och ha det bäst

  SvaraRadera
 5. Förra året jag deltog i A-Ö utmaningen hade jag Xenon ljus och tyckte jag var jättefyndig som fotograferade lyktorna på bilen! I år var det en slump att jag hittade ett X, men blir det ett nästa år också så snor jag ditt superbra X!
  Bara så du vet! Kramisar M.E

  SvaraRadera
 6. X är ingen lätt bokstav men jag tycker du löste det Xtra fiffigt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Fiffigt inlägg om X! Du fiXade det super!:-)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Smart tänkt där :)
  Kramar

  SvaraRadera