söndag 6 oktober 2013

F som i...

... Fikapaus.
Idag har vi vandrat på Torpöns södra del. Det blev en bit, närmare bestämt 17,34 km enligt Runkeeper. Dessa avverkade vi på 4 timmar och 23 minuter och sen tillkommer ju tiden för fikapausen. När vi fikade passade vi på att släppa ut fötterna en stund.

Det har varit en fantastisk dag. Toppenväder att vandra i. Inte för varmt, inte för kallt, lagom med sol inte så blåsigt. Det var lugnt på leden också. Enda gången vi såg folk var där vi skulle fika. Vi har gått mest i skog på stigar, men också fått klättra över stock och sten, vandrat längs grusvägar och sett vackra hus och gärdesgårdar. Här kommer lite bilder från dagens strapats.
Kram Helén

För varje kommentar jag får till mina inlägg i Fotoutmaningen A-Ö kommer jag att skänka 1 krona till Rosa Bandet. Så kommentera gärna dessa inlägg! Och sprid till era vänner så det bli många kommentarer! Jag hoppas att det kan bli en rejäl slant när oktober i slut. Fler bidrag kan ni se hos Sara (Bara Sara) och Malin (Fröken Foto) som startade det här initiativet.

8 kommentarer:

 1. Vilken underbar dag ni har haft! Blir riktigt avundsjuk! Sådana där vandringar är ju helt underbara när det är sådant väder som vi haft idag! Och fikapauserna de blir ju så där extra goda när man är ute i naturen! Själv gick jag längs havet och det är inte speciellt ansträngande, men vackert!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Med ett underbart väder så är det ju fantastiskt skönt att ta en promenad! Och fikakorgen med är ju inte fel :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken vandring! Kaffe och fika smakar extra bra då! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Vilka bilder, oj vad vackert <3 Fikapaus är bland det bästa jag vet.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Det var ingen dålig tur. Duktiga ni är. Vackra bilder på turen. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. och vilket underbart fikaställe! Vackert F :)

  SV: såklart hon är lik mig *haha*

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Så skönt med en sån vandring!
  Att hämta lite kraft i naturen är det bästa.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder och ett kul sätt att bidra till cancerforskningen.

  SvaraRadera