fredag 20 september 2013

Vilken morgon


Månen är full och ligger ganska lågt. I morse var det så trolskt ljus och tyvärr hade jag bara mobilen till hands så det gick inte att fånga så bra. Men månen lyser fast att solen håller på att gå upp.
På vägen in till jobbet tog jag denna bild genom bilrutan (ja, jag hade stannat vid vägrenen innan jag tog upp mobilen för att fota). Solen är på väg upp, dimman ligger över fälten och det är bländande vacker.
Jag hoppas att ni alla får en underbar fredagskväll. Ikväll ska jag och Tyson mysa ensamma. Husse är på kick-off med jobbet så han kommer inte hem inatt. Blir lite ensamt när man är van att vara två i sängen. Som tur är har jag Tyson som kan hålla mig sällskap, ja inte i sängen då för där får han inte vara, men i huset. Någon som håller lite vakt... I morgon kommer bli en rolig dag.

Kram Helén

6 kommentarer:

 1. Ljuset är fantastisk nu.
  Här slog det till och blev varmt igen...
  Precis när jag dragit på mig kängor och halsduk.

  Hoppas att du och Tyson får en mysig kväll nu.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Önskar jag också hade en hund när maken är borta - nu när barnen är så stora är det ju inte alltid de är hemma och håller mig sällis längre ;) Fina bilder - blir lite Harry Potter känsla över bilderna när det är lite dimma.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Önskar jag också hade en hund när maken är borta - nu när barnen är så stora är det ju inte alltid de är hemma och håller mig sällis längre ;) Fina bilder - blir lite Harry Potter känsla över bilderna när det är lite dimma.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får en fin kväll trots maken din är borta. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiska bilder <3
  Kramar från Liv

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder <3
  Kramar från Liv

  SvaraRadera