måndag 2 september 2013

Sista turen med båten?

Förra helgen var vi ute på sjön. Kanske var det sista turen med båten denna sommar? Kanske inte. September kan fortfarande bli fint och så länge båten ligger i sjön finns möjligheten kvar. En underbar dag blev det i alla fall.Stället vi är på kallar vi Fårskallestället, för där finns ett kranium från ett får. Men det är bara vi som kallar det så. På sommaren går det får uppe på ön och betar och kanske är det någon som inte kom med flocken hem när vintern kom??? Vi njuter alla av att bara vara, inga måsten. Det är så skönt!

Denna sommar kommer vi leva på länge. Men nu verkar det som att hösten är här och det gäller att ta vara på alla fina dagar som kommer.

Idag är det måndag och killen här ovan ska till dagis igen. Efter två veckor hos svärföräldrarna känns det som att han gått ner ordentligt i stressnivå och klarar några otäcka ljud utan att bli helt förstörd. Bygget på dagis håller fortfarande på, men det värsta är över. Jag hoppas att det går bra, annars vet jag att det är underbar personal som gör allt för att han ska ha det bra. Men nu är det dags att åka till jobbet.

Önskar er alla en underbar vecka! Jag hoppas att min vecka lugnar ner sig så jag kan hålla er uppdaterade lite oftare. Förra veckan var jag rätt frånvarande, men nu tror jag det värsta har lugnat ner sig.

Kram Helén

8 kommentarer:

 1. Ja, det gäller att ta tillvara på de sista sommarvarma dagarna. Det ska komma fler, enligt prognosen. Så ta inte upp båten än!

  Dagiskillen ser ut att må fint på ön.
  Hoppas att det går bra på dagis i veckan!

  Kram Eva, Tinibelli

  SvaraRadera
 2. Så härliga sensommarbilder! Väderleksprognosen ser lovande ut för kommande vecka så vi får nog njuta lite till av värme och sol. I dag bara 4 grader här på fjället, men solen lyser och det är bara sätta på sig skorna och ge sig ut!
  Håller tummarna för att det går bra på dagis!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 3. Sommaren har varit fantastisk i år!
  September verkar bjuda på sol och höstvärme.
  Lycka till Tyson!
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Det var inte sista gången ni var ute med båten! Det ska bli kanonväder igen!! Nu får vi passa på att ta tillvara varje stund av sommarvärme.

  Hoppas allt går bra på dagis!

  Bilden med fjädern är så vacker. KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får någon mer båttur innan sommaren är helt slut. Fina bilder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Jag älskar September och jag tror att det blir en fin månad så jag hoppas ni får flera turer innan båten får vila över vintern. Hoppas också att det går bra på dagis <3
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Ja sommaren har varit fantastisk och det är påfyllt med massor av härliga minnen...vilket kommer att behövas när mörker och kyla tränger på.

  Underbara bilder på vacker plats!
  Ha det så gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 8. Det har varit en underbar sommar. Håller med att det känns som man kan ta det lite lugnare nu på hösten. Håller tummarna för Tyson att han får det bra. Kram Pernilla

  SvaraRadera