tisdag 10 september 2013

Ingen förändring

Jag var hos veterinären i morse med Tyson och tog uppföljande prover. Tyvärr har hans levervärden inte blivit bättre, snarare gått lite åt andra hållet. Vi ska dock inte dra några slutsatser av det ännu, han har bara gått på leverdieten i dryga 3 veckor och det kan ta ett tag för levern att ställa om sig. Vi avvaktar och fortsätter med leverdieten i 2-3 månader till så tar vi nya prover sen. Om hans värden inte blivit bättre då så får vi gå vidare med utredningen. Men hans allmäntillstånd känns i alla fall mycket bättre. Den där jobbiga ljudkänsligheten har lagt sig och nu har han mest de "normala" rädslorna kvar. Två veckor hos svärföräldrarna och total avkoppling gjorde susen.

Men veterinärbesöket var vad jag orkade med idag. Kände mig ganska skaplig i morse och gjorde mig redo för jobbet. Men det lilla "hålla igång" som att åka till veterinären innebar, har gjort mig helt slut och febern har krupit lite uppåt igen. Jag är rätt feberkänslig, så även om termometern inte visa på mer än 1 grad över normal så känner jag mig rätt risig. Så idag stannar jag hemma från jobbet också. Tyson är med mig och håller mig sällskap. Men då det är rätt mycket på jobbet känner jag att jag får jobba lite hemifrån. 

Jag hoppas ni alla får en underbar tisdag!

Kram Helén

6 kommentarer:

 1. Håller tummarna hårt för söta Tyson!!
  Skönt att det känns som det är lite bättre ändå :)
  Ta hand om dig själv nu och krya på :)
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Det låter som du ändå är optimistisk när det gäller leverdieten, så det är bara att fortsätta att hålla tummarna! Det är så oerhört jobbigt när ens hund är sjuk. Min Bichon frisé åkte jag till veterinären med i två år innan jag till slut bestämde mig för att hon skulle få somna in.
  Nu har det gått två år sedan dess, men sorgen river fortfarande tag i mig ibland!
  Värsta beslut man kan tvingas ta!
  Krya på dig!
  Kramisar
  M.E

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att det vänder och går åt rätt håll för Tyson!

  Krya på dig nu!
  Kram kram Marie

  SvaraRadera
 4. Verkar vara influensan som går. Jag får också febertoppar hela tiden men bara en grad och är helt däckad. Har hållt på till och från i flera veckor nu. Är tredje gången jag är hemma inom loppet av en månad. Inte kul alls. Känner mig helt okej på morgonen men efter lite aktivitet så kommer febern smygande. Var hos doktorn i måndags och hon rekommenderade mig att stanna hemma denna vecka. Känner mig inte bättre fast jag slappat i tre dar. Men hopppas att din feber går ner så att du är på fötterna snart igen!!! Kram C

  SvaraRadera
 5. Hoppas att Tyson också blir bra snart. Inget kul med en sjuk vovve. Kram till honom också /C

  SvaraRadera
 6. Hoppas verkligen att Tyson mår bättre snart.. det är så tufft med sjuka djur.
  Kramar från Liv

  SvaraRadera