måndag 22 april 2013

Spänningen fortsätter

Jag har fått massor med frågor om spänningen jag bjöd på förra veckan. Fler kommentarer om att har jag sagt A måste jag säga B o.s.v. Men jag har INTE ett nytt jobb på G, som många av er funderade på. Jag trivs jättebra på mitt jobb och letar inte efter något annat. Fast å andra sidan vet man inte vad som kan dyka upp. Får jag mitt drömjobb och riktigt bra betalt kanske jag skulle fundera på att byta.

Nej, det som var och är spännande är att jag har blivit kontaktad för ett eventuellt redaktionellt samarbete där min blogg är involverad. Jag vet inte så mycket mer just nu, men det kan innebära att jag kan få betalt för att skriva på bloggen. Vi får se vart det leder. En diskussion har inletts i alla fall. Men jag är noga med att jag inte hamnar i något jag inte kan stå för. Det MÅSTE fortsätta vara min blogg och jag vill inte bli styrd över vad jag ska skriva. Så spänningen fortsätter.

Just nu sitter jag och väntar på min vän C. Det var dags för fika idag, men jag var en timme tidig. Ja ja, bättre att det är på det håller i alla fall. Så jag tar en kopp te i väntan, kikar runt lite på bloggar och läser lite i boken jag behöver läsa till en utbildning jag ska på i Uppsala på torsdag-fredag. Så jag sitter kunnige sjön direkt, även om regnet strilar ner utanför.

2 kommentarer:

 1. hej helén. vad kul det låter att du kan få betalt för att skriva ;) hoppas allt går i lås för dig med detta!! När jag ser er Emma blir jag nostalgisk, vi hade också en liknande båt i många år.
  /mia

  SvaraRadera
 2. Spännande! Lycka till Helén och berätta mer när du kan och vill. :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera