onsdag 3 april 2013

En kort rapport

Tänkte bara lämna en kort rapport att jag fortfarande lever. Just nu händer det inte så mycket utan det mesta rullar på. Påskhelgen var riktigt lugn och skön och vi hann med både besök och lite pyssel hemma och mycket bara-vara. Jag har suttit en del i solen och gottat mig och fått lite färg i ansiktet. Det var till och med så att kollegorna tyckte att jag blivit brun. Jag har nog ganska lätt för att få grundfärgen även om jag inte blir jättebrun. Men jag känner mig lite piggare av att ha fått lite färg i ansiktet.

Nu har jag jobbat ett par dagar efter påsk också och just nu är det lite rörigt på jobbet. Vi ska nämligen flytta, mer om det i ett annat inlägg. Men packandet varvas med de normala göromålen och studenterna jag träffar tycker det känns konstigt med halvtomt rum. Allt kan inte heller packas ner ännu utan det blir på fredag.

Det är skönt att det är ljust länge när man kommer hem från jobbet och man hinner gå på långpromenad innan det blir mörkt. Våren är på väg och snön börjar töa och det till och med forsar fram vatten på sina ställen. Härligt!

Nu ska vi slappa lite framför TVn och bara mysa.
Önskar er alla en härlig kväll.

7 kommentarer:

 1. Underbara härliga årstid=)
  Nu skymtar jag tulpanerna i rabatten, mina favoritblommor.
  Det är samma här, slappa i soffan och landa efter dagens härliga utevistelse.
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Skön helg du har haft! Härligt med ljuset och att du har fått färg!

  Har jag fel. Men bor du i Linköping? (är jag ute o cyklar) Min man jobbar i Linköping. Han säger att snön är borta där. Det är mer snö här i Kolmården! Men snart har vi snöfritt! UNDERBART!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Härlig helg. Räcker så bra med ett kort inlägg. Samma här ofta...
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Det slår mig att livet är allt bra gott när det inte händer allt för mycket, utan det bara rullar på, låter härligt!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Håller med millandate ovan, det ligger något i det - vardagens lunk när allt rullar på utan komplikationer är ganska trevlig faktiskt :)

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Här packar vi idag för vi tänker ta oss ännu lite längre söder ut än den svenska sydkusten!
  Önskar dig en bra fortsättning på veckan!
  kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 7. Visst är det härligt att gotta sig i solen!
  Jag tyckte "brakförlust" var lite småroligt, man ser/läser och förstår att det är "tryckfel"
  Ha en go kväll
  Sandra

  SvaraRadera