lördag 20 april 2013

Lördagsmorgon

Idag har jag haft en riktigt lyxig lördagsmorgon. Sov till jag vaknade av mig själv strax för 8. Satte på radion och låg och slölyssnade på Morgonpasset i P3. Gick upp vid 9 och duschade och åt frukost. Solen skiner från en klarblå himmel. Bara det får humöret att gå upp i topp. Än är det lite kallt, men temperaturen stiger sakta uppåt efter hand som minuterna går. Det får bli en långpromenad sen.

Jag har också lyxat med lite ansiktsbehandling så här på morgonkvisten. Först en ansiktsskrubb och sen en ansiktsmask. Båda i AloeVera-serien från LR. Dessa underbara produkter. I love! (Du hittar lite info under fliken "AloeVera och LR" här ovan.) Jag är så len och huden blir så frisk och underbar efteråt. Och så är den lite förberedd från solens strålar som ska träffa mitt ansikte idag.


Nu blir det en kopp kaffe och sen tar jag nog och går 9 km-rundan med Tyson. Jag måste jobba lite idag också. Men det får bli efter promenixen. Sen hoppas jag det blir lite tid över för att fixa lite i trädgården och kanske hinna med och trimma Tyson. Så skönt när man kan stå ute och göra det så slipper man ta hand om all päls. Det tar fåglarna hand om och bygger bo av.

Mannen är på båtklubben och har arbetsdag. Han är arbetsledare och ser till att det blir ordning nere i hamnen innan alla båtarna ska sjösättas. Som vi längtar!

I em/kväll kommer svärföräldrarna på middag och sen blir det till att titta på den andra deltävlingen i årets Grand Prix-serie i speedway, idag från Bydgoszcz i Polen. Kul!

Jag önskar er alla en underbar lördag!

3 kommentarer:

  1. Skön morgon... önskar dig en lika härlig söndag!
    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Låter som en fantastiskt fin dag!
    Kram Malin

    SvaraRadera