fredag 3 oktober 2014

Möte med en PT

 
Så här pigg och fräsch såg jag ut före jag träffade en PT idag. Så fräsch såg jag definitivt INTE ut efteråt! Men kul var det. Musklerna vibrerar fortfarande och jag har fått mig en ordentlig genomkörare. Lite nya övningar och nya mål att nå. Kul! Jag känner att jag verkligen kommit igång och hållit kvar i träningen efter sommaren (då jag var så slö så slö). Jag längtar till nästa pass. I morgon blir det dock vila från sådan träning, däremot tänkte jag ta en långpromenad på en mil. På söndag kör jag ett pass badminton och på måndag morgon blir det ett nytt pass i gymmet. 
Iii haaaa! Nu är jag på G!

Men det är samtidigt skönt att det är fredag. Ikväll blir det mest slappa framför TV:n tror jag. Vi kommer smaska på lite överbliven smörgåstårta från jobbet. Det har varit avtackning för en del av faddrarna efter nolle-perioden. Gött att det blir lite smörgåstårta över. Jag som fullkomligt ÄLSKAR det.

Jag hoppas ni alla får en härlig helg!
Kram Helén

10 kommentarer:

 1. Heja dig! Det är nog inte så dumt med en PT som peppar och pushar mot nya mål-
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Heja dig! Önskar dig en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig det :) Men härligt att verkligen få köra musten ur sig och inse hur mycket kroppen klarar när nån annan peppar på. Så är det åtminstone när jag tränade kickboxning.. trodde inte jag skulle orka en sekund till men så klarade man det omöjliga.
  Kramar från Liv

  SvaraRadera
 4. Va härligt med träning. Det är ju så bra med en PT som tar fram övningar som passar en själv. Där man är just då lixom! Kul att du är igång!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så flitig du är. Gott med smörgåstårta. Blir en fin belöning. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Vad duktig du är. Jag tränar och tränar men tycker inte det händer något, borde också kanska skaffa mig en PT, eller så kan jag ju börja sluta äta en massa sötsaker, gaahh hur ska det gå till, haha ;) ;)
  Ha en underbar dag !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Att ha en PT är kanon! Du ser ut att vara i tipptopp form! Så snygg!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Jösses så du ligger i! Jag blir helt matt bara av att läsa ditt inlägg…
  Borde nog fundera över det där med PT!
  Kram M.E

  SvaraRadera