torsdag 9 oktober 2014

Att smaka på choklad och titta på inredningsgrejor

Igår hade vi en liten after work på jobbet där vi hade bjudit in en tjej som pratade om choklad och så fick vi provsmaka olika sorter. Mums! Jag kan ju säga att det följde med en del choklad hem sen. Farligt gott!

Sen hade en av kollegorna med sig delar av kollektionen från 
Zelected By Houze som hon är återförsäljare för. Där blev det också en hel del beställningar. Vad får ni se i ett senare inlägg, när grejorna kommit. Men så mycket fint det fanns! Jag vill ha nästan allt! Men det måste ju passa in hemma hos mig också och plånboken har ju sina begränsningar, kan man säga. 

   
Det var i alla fall en riktigt trevlig och god after work så faktiskt inte innehöll något pub- eller restaurangbesök utan vi åt oss belåtna på choklad och frossade i fina inredningsdetaljer.

Kram Helén

7 kommentarer:

 1. Låter som en utmärkt kombo!
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Provsmakning av choklad kan ju inte bli annat än en höjdarkväll och får man dessutom frossa i inredningssaker, så kan det väl inte bli en bättre after work!
  Ska bli kul att se vad du har beställt!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Vilken kväll! Blir spännande att se vad som blev beställt. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Farlig kväll! ;)
  Men en massa fint och gott ligger nog där hemma hos dig just nu....och det är ju inte dumt! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Supergott med choklad! Och så många fina ting, förstår att det blev en hel del beställningar!!! Vilket vackert grönt uppläggningsfat.

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt med en sådan afterwork. Choklad är jag också väldigt svag för, kan nästan inte låta bli när jag har hemma.

  Jo, gillar inredning också, men handlar inte så mycket nu.

  Ha en fin helg. // Lissen

  SvaraRadera
 7. Så trevligt det låter. Inredning är alltid skoj. Visst man kan ju inte köpa allt även om man skulle vilja det. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera