onsdag 29 oktober 2014

Drömmar, köksrenovering och fasadbelysningSå här i köksrenoveringstider, när hela köket är upp och ner, är det klart att jag drömmer mig bort till något helt nytt ibland. Ett helt färdigt hus med stort dubbelgarage så att både min och mannens bil får stå inomhus om natten. Och då skulle vi givetvis ha såna där portar som man bara kan öppna med en liten knapp inifrån bilen, så surrar det till och porten glider upp. Sen så är det bara att köra in bilen. Kanske från Krafer (http://www.krafer.se/ ). De har många fina modeller. 

Fast å andra sidan så trivs vi bra i vårt gamla soldattorp från första halvan av 1800-talet och är nog inte villiga att flytta riktigt än. Inte heller nu när vi som bäst håller på med renoveringen av köket. Men om fick drömma så... Dock har vi ju länge funderat på att sätt upp fasadbelysning på vårt hus då vi bor långt ut på landet utan gatljus. Det blir lite mjukare om natten då. Och Krafer har ju det också. Så tack vare att jag blev tillfrågad om jag ville kika på Krafer's hemsida och inspireras till ett inlägg kanske jag nu har hittat bra fasadbelysning som även skulle passa vårt gamla soldattorp.

http://www.krafer.se/
Bild lånad från Krafer

Nu önskar jag er en riktigt fin torsdag.
Tänk, i morgon är det fredag igen och då slutar jag vid lunch.

Kram Helén
   


5 kommentarer:

 1. Förstår din känsla. Jag brukar också drömma mig bort. Sedan inser jag att vi faktiskt bor väldigt bra där vi bor. Hoppas det går bra med ert kök. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Ja, rätt belysning ute kan ju göra det lite extra mysigt att komma hem på kvällen! Och det kan ju behövas- Speciellt den här tiden på året :)
  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Det där känns igen.. att drömmas sig bort från röran när man bygger om ;)
  Hoppas det går bra med köket!

  Önskar dig en fin fin helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Det är super jobbigt när man är mitt uppe i stök men så skönt när det är klart. Kram Anette

  SvaraRadera