onsdag 29 oktober 2014

Glossy Pop-Art

 
Igår kom det en ny Glossy box.
Visst är de fina, själva boxarna?
Just denna gång har de en liten Andy Warhol-inspirerad pop-art look.
Bara själva boxen är nästan värt priset.
Dock har jag blivit mer och mer besviken på innehållet.
Kanske beror det på att jag har prenumererat på boxarna över ett år och den där spänningen och överraskningen kring innehållet är lite borta. Jag har ju nu fått testa på olika produkter med hudvård och make up och känner väl nu att jag vill köpa det jag vill istället, och jag har ju fått en del nya favoriter.
Sen tycker jag inte de är så bra på att matcha innehållet i boxen med min profil längre. Jag har fått fylla i vad jag har för hudtyp, ögonfärg o.s.v. och det är inte alltid det matchas. Som t.ex. i gårdagens box. Eucerin dag- och nattkräm är säkert jättebra, men jag har olig hy i ansiktet och vill då inte använda ansiktskräm för torr y. Det blir liksom inte bra.
 
Men jag har ett tips till alla er andra som får små prover eller krämer som inte passar hudtypen. Jag använder de som handkräm istället. Snacka om lyxig handkräm. Så nu fick jag en kräm till händerna för dagen och en fetare som får jobba över natten. Så nu kommer jag få finfina händer istället :-)

Nu har jag sagt upp mitt prenumeration på Glossy box men jag kommer få nästa månads box också (de har en månads uppsägningstid). Jag hoppas den är fylld med riktiga läckerheter då det blir min sista.

Idag är det onsdag och halva veckan har gått.
Jag är så ofantligt trött just nu.
Kanske är det mörkret, kanske är det så att jag jobbar hårt på dagarna och med köksrenoveringen på kvällarna så det blir inte mycket vila. Men det går framåt med köket och det är ju upplyftande. Även om vi tycker det går lite långsamt och det är massor kvar att göra.
Idag har jag börjat äta D-vitamin också så jag hoppas att det också gör sitt till piggheten.

Nu önskar jag er alla en skön onsdag.
Kram Helén

11 kommentarer:

 1. Jag har aldrig nappat på boxen men jag kan tänka mig att det är kul i ett halvår. Sen blir det lite mättat och kanske svårt att göra slut på produkterna. Jag lägger pengarna på det som jag vet är rätt för mig.

  Vilken värme vi har fått. Helt underbart! Hoppas du piggnar till!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Smart att använda krämerna till händerna istället.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jag lessnade också efter ett tag. Men boxarna är fina och det var ett bra tips med krämen!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig testat boxen men kan tänka mig att man tröttnar...
  En blandning av allt gör dig nog trött men du får ser fram emot ett nytt och fint kök

  Ha en fortsatt fin onsdag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Har så många gånger tänkt prenumerera på boxen, men jag har sett innehållet i de senaste boxarna och inte känt att det är vad jag vill ha.
  När jag läser om din köksrenovering huttrar jag till då jag vet att vi har ett helt hus som ska börja renoveras 1 december! Dessutom ska jag försöka göra det så miljövänligt som möjligt och ta till vara allt som går, vilket kommer bli många kompromisser med mina önskningar!
  Nu ska jag ta dagens D vitamin och krypa upp i soffhörnet!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Har inte fått denna månads box ännu. Har också tänkt säga upp den ett tag nu, man tröttnar lite också på att få produkter man inte sett ut själv, men idén är helt klart kul en stund.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Åhhh jag som aldrig testat Glossy Box är ju lite sugen på det... men aldrig riktigt fått tummen ur. Men kan tänka mig att man tröttnar efter ett tag precis som du. Fast vad trist om de inte matchar som de ska.

  SvaraRadera
 8. Vilket bra tips att ha den som handkräm! :)
  Förstår om du är trött när du har så mycket för dig och nu när det blivit extra mörkt på kvällen också. Hoppas vitaminerna hjälper till!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Jag har vunnit någon Box men jag vet inte....kul med prover klart. Men jag håller med om själva lådan, jätte fina. Vad gör du med dina? Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Jag tröttnar aldrig på överraskningsmomentet och allt nytt jag får prova, jag älskar verkligen Glossybox! Nu väntar jag med spänning på månadens box, den är på ingång!

  SvaraRadera
 11. Jag har inte tröttnat på mina boxar ännu. Å jag fick samma krämer men i mitt fall var de den perfekta gåvan. Önskade mig nattkräm. De saker som jag fått å som inte passar mig har jag samlat i en box. De blir bra presenter. Planen för mina tomma boxar är att stapla dem, märka med wasabitejp som lätt går att ta bort, å skriva på vad de innehåller. Perfekta för allt smått man inte vet vad man ska göra av som ex vykort, tejp, batterier, hårsnoddar, pennor, notisblock, mobilladdare å mycket annat. Kram C

  SvaraRadera