onsdag 22 oktober 2014

Maskot


Vi har en liten maskot som alltid åker med oss när vi ska någonstans. Lilla vovven. Jag köpte honom till min man i början av vårt förhållande när han blev sjuk och fick sova övernatt på sjukhuset. Inga blommor på rummen så jag köpte en liten vovve med magneter i fötterna som han skulle kunna fästa på sängens stålram. Nu var det bara så att han hade fått åka hem innan jag kom upp med den till sjukhuset. Det var alltså före mobiltelefonernas tid så när jag kom till hans avdelning var han inte kvar. Vi har tagit det som ett gott tecken och åker numera inte på någon resa utan honom. Lite som en turmaskot. Lilla vovven har sett många hotellrum och olika länder. Har ni någon maskot? 

Nu är jag på en tvådagarskonferens på Vildmarkshotellet i Kolmården vid Bråvikens strand. En fin anläggning med spa och allt. Men det blev inget spa:ande för mig. Lite slappa på rummet innan middagen och en liten bloggpromenad istället. 

Kram Helen

7 kommentarer:

 1. Å va söt!
  Ja, det förstår jag att han följer med överallt då:)
  Jag fick en nalle vid namn Wilhelm, av min syster när jag blev sjuk. Han sitter på en stol i sovrummet och ska ge mig lugn. Så nu skulle jag nog sätta honom på min kudde istället..
  Fick även ett hjärta av dottern och ett litet nyckelpigetroll. Ja, det var många saker där ett tag som skulle ge mig tur och lycka i allt som hände. Ska nog krama nallen lite i kväll tror jag <3
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så himla gulligt av dig med lilla vovven! Jag har en brun Lexington nalle i pyjamas som jag fått i present av min man och den ligger ovanför min huvudkudde! Konstigt nog har Melody aldrig försökt leka med den, det är som hon fattat att den är lite helig.
  Ha det gott där du är!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Å vilken söt liten vovve! Vi har ingen maskot, om vi inte ska räkna Pluttan förstås ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nämen jag döööör så gulligt!
  Åker din man omkring med en liten hund i väskan...haha....himmel så sött ♥
  det krävs allt en riktigt karl till det..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Så söt!!

  Bråviken Bloggpromenad?!! Du skulle ha ringt efter mig :-))

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Tittar in och önskar dig en fab fredag!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 7. Vilken härliga historia kring er maskot :)

  SvaraRadera