torsdag 22 augusti 2013

Torsdag igen

God morgon världen! Lite trött idag även om jag sovit som en stock inatt. Var på körövning med bästa kören Koruso igår. Kul att träffa alla gamla vänner igen. Började öva på en ny låt, Living on a prayer av Bon Jovi. Det ska bli kul! Just nu övar vi in låtar till en konsert i vår med tema hårdrock a la 80-90 tal. Vi hade bestämt att konserten skulle heta Rock of ages, men så kom filmen med samma namn och då fick vi tänka om. Men innan vårens konsert ska vi göra ytterligare en Queen-konsert. Vi har gjort 4 av denna innan och efterfrågan har varit stor på ytterligare en konsert. Så i slutet av november ger vi ytterligare en konsert i Linköping. Håll utkik efter biljetter!

I somras fyndade jag denna skål på loppis. Endast en liten pappers tjuga betalade jag. Älskade formen och det blanka stålet. Sen att jag är en godisgris och att detta skulle bli en perfekt godisskål gör ju inte saken sämre.



Då är det äntligen torsdag. Denna vecka har känts lång. Kanske för att vi inte har Tyson hemma. Det blir lite tomt. Men i morgon åker vi och hämtar honom igen. Så får vi se om han ska vara hos svärföräldrarna nästa vecka också. Jag ska ringa och prata med byggaren och se hur deras planer ser ut.

Mina två fastedagar är avklarade denna vecka. I måndags och igår. I måndags åt jag riktigt bra mat. Kassler, broccoli, ägg och lite majo till lunch och rostbiff, lite potatissallad och en massa grönsallad till middag. Bara mumma! Igår orkade jag inte engagera mig så det blev nudlar till lunch och så åt vi på McDonalds efter jobbet innan kören. En Cecarsallad där innehåller bara 230 kcal exkl dressingen och det extra brödet man får till. Men jag är inte så förtjust i parmesan, så den pillade jag bort och hade på lite lite dressing istället. Mätt och belåten och så hamnade jag kanske på runt 250 kcal ändå.
Nu är det bara att komma igång och ta sig till jobbmood.
Önskar er alla en toppendag!

Kram Helén

13 kommentarer:

  1. Vacker skål! Ett fynd! Ser ut som en Georg Jensen-skål!!

    Jag ska också hoppa på 5-2!! Bra jobbat! När du fastar, hur många kalorier får du inta då?

    Kramar Anna

    SvaraRadera
  2. Åh vilken fin skål!
    Är lite nyfiken på 5:2 dieten också, ska tjuvkika lite i en sån bok på jobbet i dag. Kanske får den följa med hem? :)
    Ha en fin dag och tack för att du tittade in hos mig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det där med kör är väl mysigt :)
    Jag är också med i kör och tycker jag får en rejäl dos med energi och positiva känslor i massor av körsång!
    Spännande låtar som ni övar...låter häftigt.
    Ha det gott
    Kram Lollo

    SvaraRadera
  4. Heeeeej!
    Oj vad länge sedan jag kikade in till dig...skäms*
    Men nu har jag läst ikapp mig lite å nu sitter jag här (på jobbet) med tårar i ögonen o läser o läser om lilla Tyson...
    Stackars liten...ååå jag vill också hålla om å pussa å klappa...fast man inte ska.
    Vi har tur för vår Sally är inte rädd för åska o smällare, däremot ser hon "spöken" och vi har ett rådjur som tror att vår tomt är hennes matplats så Sally har fullt upp med att vakta. I natt har hon väckt mig 3 ggr med sitt morrande...pust!!
    Vilka underbara bilder du visar! Jag gillar dina ljuslyktor på pinne och den där porten..åå den var verkligen magisk. Som hämtad ur en saga ju.
    Kul att fynda på loppis, särskilt när det blir ens favoriter.
    Va spännande det låter med konserter och körsång. Jag sjöng i kör i tonåren och jag minns att det var en häftig känsla av att vara del av något stort..;)
    Ha en fin dag nu å jag håller mina tummar för att Tysons värden blir bra.
    Kraaaaaaaaam Katarina

    SvaraRadera
  5. Snygg skål och snyggt "innehåll",Hihi :) Kram

    SvaraRadera
  6. Snygg skål, säger som Anna att det ser ut som Georg Jensen. Många som kör den här 5:2 dieten, hoppas den funkar. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du är! Hur tycker du det funkar? Vad märker du för resultat? Jag har fortfarande inte hoppat på denna diet, men hade tänkt göra det.
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  8. Suprerfin skål, loppis är ju bara för bra. Jag tycker också det ser ut som en Georg Jensen skål jag har. Perfekt att ha gotteri i:) kram Linnéa

    SvaraRadera
  9. Så du äter bara två gånger om dagen? Det klarar jag inte av. Jag måste ha något till frukost och även ett litet mellanmål på eftermiddagen, även om det bara blir en sockerfrkex.
    Men det är ju lättare att få ihop en bra måltid om man har flera kalorier att laborera med,
    så kanske jag ska testa hoppa över frukosten ändå!
    En skål med godis ser onekligen gott ut just nu efter dagens 500 kalorier!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Åh, så himla kul att sjunga i kör! Jag gick i musikklass och att sjunga i kör, det var det bästa! Att stå på scenen och uppträda och få åka runt till olika platser och se en massa nya förväntansfulla ansikten! Åh, vad jag saknar den tiden!
    Hur tycker du att det går med den däringa dieten? Märker du nåt resultat? Lycka till i fortsättningen också!
    KRAM! Judita

    SvaraRadera
  11. Måste vara härligt att få sjunga i kör.ja godis råtta det är även jag. Mums! Då behövs en så fin skål! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  12. Åh vad härligt att få sjunga i en kör! Jättefin skål du fyndade också och gott innehåll..mums! :))
    Kram viktoria

    SvaraRadera
  13. Så maffigt det måste vara med en kör som sjunger hårdrock!
    Härligt!

    Hoppas att ni får en riktigt fin helg/Kram Hannis

    SvaraRadera