tisdag 20 augusti 2013

Porten

Det var något som drog mig dit. Kan inte säga vad det var men jag bara älskade denna vackra port. Vet inte var den går, för innanför fanns inget speciellt, men den var bara så vacker. Den talade till mig på något sätt. Undrar vad som hänt här i svunnen tid?
Tyson lever lyxliv hos svärföräldrarna nu. Han har det sååå bra, har sällskap hela dagarna, springer fritt i skogen med "farfar" och idag har dom varit ute på sjön. Tyson älskar att vara ute med båten och åka till nån ö där han kan leka med pinnar i vattenbrynet. Det känns skönt i själen att han har det så bra han kan just nu. Vi har inte fått något svar på proverna vidtog i fredags ännu. Hoppas de kommer i morgon.

Kram Helén 

7 kommentarer:

 1. Jag förstår att du drogs till den porten, både vacker och spännande på något sätt! Skönt att Tyson har det bra, men jag förstår om det är lite tomt utan honom. Själv har jag väldigt svårt att vara utan mina hundar flera dagar! Håller tummarna för att provsvaren är bra!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 2. Så vacker! Undrar vad det är eller var kanske jag ska skriva.

  Så skönt för Tyson att leva livets glada dagar ett tag=))
  Förstår att han trivs!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. vilken vacker port =) Förstår att du dras dit.
  Stor kram och ha det bäst

  SvaraRadera
 4. En underbar port...förstår verkligen att du njuter av den....många tankar väcks när man ser gamla ting och bruksföremål och liknande...vem har passerat denna port genom tiderna tänker jag...hiih.. jättefint
  Jättefint också att Tyson har fina dagar nu och kan känna livet i sig ...tryggt för dig att han har de bra!

  Ha de gott
  Kram Lollo♥

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt är bra med Tyson!

  Ser ut som om det har varit en kyrka där som har brunnit ner... en perfekt start på en uppsats till eleverna! Väcks många spännande funderingar...

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Så vacker port! Lite trolsk! Håller tummarna för Tyson . Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Verkligen en alldeles fantastiskt vacker port, man blir glad av den och jag tänker om magiska saker som skedde i sagans värld när man klev igenom en sån port.
  Kramar från Liv

  SvaraRadera