torsdag 13 december 2012

Julfest på jobbet

I tisdags hade vi julfest på jobbet. 16 personer var glatt samlade, alla kvinnor utom en (stackarn - eller inte?!). Vi hade lite knytis med tapas-tema. Så det var inte så mycket traditionell julmat, bara en och annan rätt. Själv är jag väldigt förtjust i sill så jag var ju bara tvungen att ta med mig det. Men jag tog fasta på att tapas betyder smårätter och sill är ju en liten rätt, eller hur?!



Mätta och belåtna! Lite sång och julklappsrim avlöste också maten. Man hann ju knappt äta! Men kul hade vi, mycket skratt blev det.
Iréne, Titti och jag.
Efter att vi ätit var det dags för paket-race. Alltså, gud så kul!!! Och vad många paket! Alla skulle ha med sig 3 var, en köpt, en hemmagjord och en begagnad men hel och ren. Och vi var ju ganska många så det blev många paket också. Vi körde med dubbla tärningspar så det var två som slog hela tiden. Annars hade nog blivit lite segt. Men nu var tempot på topp och mycket riv och slit blev det.



Tärningarna - en huvudingrediens
Bland annat var det en champange-flaska som cirkulerade mycket. Men den var inte jag intresserad av. jag hade siktet inställt på en ljuslykta och en stumpstake. Det fanns två lika dana lyktor och jag vann båda! och stumpstaken! Så jag var såååå nöjd. Laila blev utan paket när klockan ringde och hon var också intresserad av lyktorna. Så lilla tomten delade med sig av ena lyktan till henne. Här är mina fina paket :-)



Nu är det bara väntan på julledigheten också...

3 kommentarer:

  1. Ja den där lilla tomten är världens snällaste och finaste <3 Tusen tack igen fina vän! Kram

    SvaraRadera
  2. Härlig JUlfest! Men jag har aldrig fattat det där med tärningarna?? Tja, jag är väl lite "kört" i hövve som vi säjer här =)
    Jättefin lykta.
    Ha en bra kväll.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka fina grejor. En sådan stumpstake skulle jag också vilja ha!

    SvaraRadera