onsdag 19 december 2012

Far och fläng

Idag har det varit ett himla farande och flängande mellan olika Campus. Det blir lite så när man jobbar på ett universitet som har flera campus och när man ingår i olika grupper. På förmiddagen åkte jag till campus Valla för möte med andra studievägledare. Ett helt informellt fika möte, mest för att vi skulle träffas och diskutera lite över fakultetsgränserna. 

Sen tillbaka till campus US, där jag normalt har min hemvist, för en lunch med de internationella masterstudenterna på vårt program. Vi bjöd dem på julgröt, smörgås och julmust. Ja, inte lika uppskattat i alla munnar, men de var modiga som vågade prova på lite av vår jultradition. Risgrynsgröt hade många ätit innan, men kanske inte som lunch utan mer som efterrätt. Men julmust, det var en konstig dryck. Kan tänka mig att många hade förväntningen av coca-cola när de drack, men julmust smakar långt ifrån det! En del gillade det, andra inte. Själv tycker jag det är supergott! Lite sött som ger mig ett begär efter mer. Har jag börjat dricka kan jag knappt sluta. 
Tur att det inte är så med vin :-).

Efter lunchen var det bara att bege sig till campus Valla igen för ännu ett möte. Sen åkte jag faktiskt inte tillbaka utan satt kvar där och jobbade istället. Tur man har bärbar dator.

Nu är jag hemma och det är dags att ta Tyson för en sväng i spåret. Lite kallt och rått är det idag, men det är bara att klä på sig ordentligt. Sen blir det att tända i kaminen och mysa lite och läsa lite julkort. De första har dimpt ner i lådan idag.

2 kommentarer:

 1. Oj! Hit och dit. Men julunch lät mysigt. Även om jag inte alls gillar julmust. Eller nått med kolsyra i.
  Är Tyson en jack russel förresten? Han är lite lik min Doris. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han är en Jack Russel. ganska stor och kompakt, mycket muskler på den herren. Hans päls kallas för broken och är en blandning mellan slät och sträv, vilket gör att han är lite lurvig och måste ryckas med jämna mellanrum.

   Radera