torsdag 6 december 2012

Överraskningsfest

Lite trött idag. Kom hem vid 22.30 igår efter en överraskningsfest för Pälle Strångert på Linköpings Cityförening. Pälle går i pension och har har gjort så mycket för livet i city. Han har även fixat några spelningar till oss, kören Koruso, på stan och har varit med och stöttat med annonskostnader när vi haft våra lite större konserter. Det har varit guld värt. Det var så kul att få vara en del av den överraskningsfest som anordnades. Även om det blev ett kort framträdande så var det kul ändå att stå på scen. Men det tar ett tag att varva ner när man kommer hem, så det är lite segt idag, men det är HELT ok.

Här kan ni lyssna på en av Queen-låtarna som vi gjorde på Trädgårdstorget den 1 maj 2011, en spelning som Pälle fixat. Don't stop me now 

Ikväll är det dags igen. Då ska vi sjunga på en julfest för en avdelning på Saab Aircraft. En av körmedlemmarna jobbar där. Det ska bli sååå kul! Då blir det några fler låtar. Vi kör låtar ur vår Queen-konsert då en del av nuvarande körmedlemmar inte är så insjunga på våra övriga låtar ännu.


2 kommentarer:

  1. Vad kul att sjunga i kör. Det gjorde jag med förut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är såååå kul! Och det ger såååå mycket energi. Det är ingen vanlig kör, sjunger bara pop och rock! Det gillar jag!

      Radera