fredag 7 december 2012

Äntligen helg igen

Då var den här, den efterlängtade helgen. Känner mig lite trött, det har varit en vecka med mycket händelser i. Igår var jag på fortbildning hela dagen; Retorik i kommunikationen. Mycket rolig dag. Många övningar och man fick verkligen känslan för hur mycket retoriken gör när man vill få saker lyssnade på. En hel del kommer jag verkligen att ta med mig från denna dagen.

Igår kväll hade vi konsert igen, denna gång för en avdelning på Saab Aircraft. Det var jättekul! Publiken var mer på här än i onsdags. Men det tar lite på krafterna att sjunga två kvällar i rad för när man kommer hem, även om det inte blev så sent, så tar det ett tag att varva ner. Och det är ju inte så att klockan ringer senare på morgonen efter bara för att man varit iväg kvällen innan. Men det är det värt!

Nu väntar fotbad. Jag har varit så frusen hela veckan och en arbetskamrat tipsade om fotbad. Ja, så självklart. Att jag inte kommit på det tidigare. Varm om fötter, varm om hela kroppen. Och så brinner det en brasa i kaminen och en mugg glögg står bredvid. Nu börjar helgen! 

Myspys i trädgården, tagen med dålig mobilkamera.


3 kommentarer:

 1. Vad skönt med ett fotbad! Det var längesen.
  Här gås det ständigt med rediga raggsockor och en nyinköpt elektrisk värmefilt! Uuuunderbart=)

  Jo, skicka mig din e-mail så länkar jag en inbjudan till Buzzador till dig.
  Där finns allt att läsa.
  Det är kostnadsfritt att vara med, du registrerar dina intressen osv. Då och då får du en förfrågan om någon kampanj som du kan tänkas vara med i.
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Fotbad är ju underbart när man fryser. Och med en brasa intill blir det ännu mysigare kan jag tänka mig.

  Äntligen kan jag ta mig in till dig. Jag kommer till nån konstig googel sida varje gång jag försöker. Så nu fick jag söka på dig. Då kom jag äntligen rätt. Har ju läst alla dina fina inlägg hos mig. Nu kan jag äntligen svara. Kram

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en ny härlig vecka!
  Kram C

  SvaraRadera