fredag 28 december 2012

Fredag

Idag har jag jobbat igen. Det är så lugnt nu att man nästan somnar. Jag har lite svårt att komma igång när det är så tyst. Har fått en del gjort ändå till slut. Gick lite tidigare från jobbet.

Var hos frissan idag och gjorde slingor. Gillar verkligen min frisör men idag lyckades hon inget vidare. Jag ville ha slingor, men det blev så väldigt många att håret ser blekt ut istället för slingat. Jag får se om jag vänjer mig, annars får jag gå tillbaka och göra lite mörka slingor istället.

Efter frissan var jag hos sångpedagog Jennifer. Det var min födelsedagspresent från mannen. Jag var så himla nervös. Det var något jag verkligen önskade mig, en sångpedagog som kan ge mig lite tips på hur jag ska hantera min nervositet och som ärligt kan säga om jag kan sjunga eller ej. Och hon tyckte att jag kunde hålla ton, yay! Men jag är fortfarande nervös och litar inte på att jag kan så jag darrar på rösten när jag ska sjunga själv. Så det är något jag ska öva på. Det var läskigt men kul att vara där. Det blir en mini-kurs på 3 tillfällen till, sen flyttar hon tyvärr från stan.

Nu blir det att slappa lite framför TVn innan jag störtar i säng. Jag är fredags-trött fast jag bara jobbat två dagar denna vecka. Ha en skön kväll!

4 kommentarer:

 1. Men va roligt med en sångpedagog. Själv kan jag inte alls sjunga så de gör jag enbart hemma och i bilen :) kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken rolig present! Det ska jag också önska mig någon gång. Då är du snart ny solist i Koruso då! :)

  SvaraRadera
 3. Hipp Hipp Hurra på dina Dag idag=)
  För det är väl idag?
  Kram C

  SvaraRadera