torsdag 27 december 2012

Skönt med vardag

Så var julen över för denna gång. Lika skönt det. De senaste åren har jag mer och mer känt att det här med julen inte är något för mig. Visst är det trevligt att träffa familjen och så, men det gör vi ändå 3 ggr i december då vi har 3 födelsedagar den månaden. Så vad gör vi på julen? Jo vi äter och pratar och äter och sitter och äter och äter och äter och man mår bara dåligt av för lite rörelse. Även om jag alltid tar en sväng med Tyson under Kalle och på så sätt får röra på mig lite så är det ändå bara en massa sittande - och ätande. Och jag och mannen vill inte vara med och dela julklappar så då återstår bara äta och sitta och prata. För det här med julkappar känner jag är för barnen och det har jag inga. Och det jag vill ha kan jag köpa själv eller så är det så dyrt att ändå ingen annan har råd att köpa det till mig. Nej, det här med julen får jag nog fundera på... Nästa år fyller jag jämt 5 dagar efter julafton så jag kanske passar på att dra iväg någonstans där det är varmt istället. Jag träffar ju ändå mina nära och kära 3 ggr på 14 dagar.

Jag i mina juliga örhängenIdag var det skönt att få återgå till jobbet och rutinerna. Även om det bara är för två dagars jobb. Sen är jag ledig mellan nyår och trettonhelgen. Men då ska vi åka på kryssning och hitta på annat skoj. Men just nu njuter jag av vardagen.

5 kommentarer:

 1. Känner likadant! det är ju inget som slår must precis! roligt att du hittade in till min blogg, välkommen åter!

  SvaraRadera
 2. Visst kan det vara så.. jag som inte har familjen på samma ort njuter i massor av att få en chans att träffas i lugn och ro. Men vi byter inte julklappar så det inte blir nån stress kring det heller..
  Kramar och önskar du hade en skön vardag med fina stunder
  Liv

  SvaraRadera
 3. Men julsnygg var du hur som helst! Jag känner också att jag varit lite för stillasittande...det är väl baksidan med det hela. Läste lite mer än dagens inlägg, hade inte riktigt uppdaterat mig. Lät på något vis som en ganska mysig jul ändå och vilka fina bilder du delat med dig av - du är en duktig fotograf du! Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Tack fina du för värmande ord!
  Kul att åka iväg. Skulle jag oxå vilja göra men, det får vänta.
  Ha det gott.
  Kram C

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du tittade in till mig och lämnade en fin kommentar. Det är tur att man kan göra olika under julhelgen. Vi har både firat hemma med barn, utomlands och nu enbart med vuxna. Jag måste erkänna att det har varit skönast att fira jul på resande fot. Alla är totalt avslappnade och man återvänder hem helt utvilad. Fast allting blir vad man gör det till...

  Ha ett sprakande nyårsfirande!
  Kram Katarina

  SvaraRadera