söndag 30 december 2012

Jag har fyllt år

Igår var det min födelsedag. Hipp hipp hurra för mig!

Vi sov skapligt länge på morgonen och mannen gick sedan en promenad med Tyson och skottade undan den snö som kommit under natten. Jag hölls inne och fixade och donade för att vi skulle kunna ha lite gäster framåt eftermiddagen. Det blev lite stressigt som alltid. Trots att jag tyckte vi hade så gott om tid för en gångs skull. Men då strular saker till sig givetvis. Elvispen gick sönder lagom till jag skulle göra tårtan och jag hade tänkt ha marsankräm emellan på ett av lagren, men den var slut. Fick ta chokladpudding istället och så blev det hallongrädde på det andra lagret. Det funkade det med. Mmmm, hemmagjord tårta, det var länge sedan det. En gammal hederlig och traditionell tårta. Yammi!

Klockan 5 kom gästerna; pappa, syrran med familj och svärföräldrarna. Lite paket blev det också. Spännande att se vad alla hade hittat på. Jag har så svårt att komma på saker jag önskar mig så jag hade inga tips att komma med. Det enda jag hade önskat mig var en lektion med en sångpedagog, som jag utnyttjade på fredagen, och en knäckebrödslåda. Dessa båda fick jag av min man - puss på dig! Och lådan hade han fyllt med det godis jag gillar allra mest - LAKRITS!Av pappas och Agneta (son tyvärr var sjuk idag och kunde inte komma) fick jag en bok om vin och mat, NatuVive serien Pink grapefruit (doftar underbart) och ett 3-armat ljus från Gränsö ljusstöperi. Dom gör fantastiska ljus. Istället för en blomma fick jag en lite vette, så söt!Av min syster med familj fick jag en supersnygg och skön poncho. Försökte fota själv med stativet men det blev inte så bra. 


Av svärföräldrarna fick jag pengar och för dom köpte jag idag ett par IceBugs. Vilka skor!!! Tog en promenad idag idag på rena rama isgatan - inga problem :-).


Lite blommer blev det givetvis också.


Sen var det dags för landgång och senare TÅRTAN!


Alla hade trevligt och år och mådde toppen. 

Svärmor Ulla, jag, syrran Lena och svärfar Alf
Pappa och syrrans dotter Sara
Några åkte hem vid 20-21 och syrran med familj stannade till 23. Sen var jag lite trött och seg med kunde ändå inte somna. Tyson var vettskrämd av ljudet av snö som gled av taket. Så han låg under sängen och skakade. Jag gick upp och tittade på TV till kl 02 och då kunde han slappna av skapligt. Men det dröjde bara nån timme så kom han upp igen och var rädd. Stackarna. Stressnivån redan på toppen och i morgon är det nyårsafton. Jag fasar!

Summa sumarum blev det en riktigt bra födelsedag! Tack alla för gratualtioner via sms, facebook och som kommentarer här på bloggen. Kram till er alla!

3 kommentarer:

 1. Men hallå söta du!! Stooooort grattis på din födelsedag i efterskott!! Hipp hipp huuuuurrrrraaaa!!! Wow vilka fina presenter du fått, du måste vara en alldeles särskilt omtyckt person bland de dina:))))

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS i efterskott, ser ut som en supermysig dag med fina presenter. Tårtan ser smarrig ut. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Låter som en riktigt härlig födelsedag!! Stort grattis i efterskott och ha en fantastisk födelsedag! Kramar från Liv

  SvaraRadera