lördag 19 april 2014

Påskafton

Vilken dag!
Alldeles ljuvligt väder. Tre små hundar som leker, vilar och bara strosar omkring i trädgården. Vi fikar ute och njuter av solens strålar mot ansiktet. Vi ömsom går och småplockar och ömsom bara är. Underbart! Det är så ledighet ska vara. 
Möblerna på lilla uteplatsen, där vi har förmiddagssol, har jag letat efter länge. Egentligen ville jag ha gamla i gjutjärn med såna går inte att uppbringa längre. Men så hittade jag dessa på nätet i aluminium så dessa fick det bli istället. Jag fick pengar av pappa när jag fyllde år som skulle gå till utemöbler hit. Så nu är de på plats. Och de gosiga sittunderläggen fick mannen av syster med familj nu när han fyllde i början av april.
På eftermiddagen har vi varit hos syrran och ätit lite påskmat. Mycket gott! Vi kunde dock inte stanna så länge då vi hade alla våra hundar att tänka på. Men det blev ändå en hel del som slank ner i magen.

Nu håller mannen på och sätter in det nyrenoverade köket i båten igen. Jag och hundarna slappar och njuter av seneftermiddagssolen. Det är fortfarande +16 i skuggan. Härligt! I morgon ska det bli fint igen.

Önskar er alla en härlig påskaftonskväll.
Kram Helén
6 kommentarer:

 1. Här har vi inte haft många solstrålar idag, men 22 grader varmt! Unnar Er så väl lite sol där hemma, så det gör inget att vi fick en mulen dag idag.
  Härlig dag ni ser ut att ha haft! Det är verkligen mysigt att ha många hundar tillsammans! Min syster har ju fleras stycken Berner Sennen så på helgerna när vi är tillsammans är det många att kliva över på köksgolvet!
  Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig påskhelg, ha det fortsatt gott! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Gårdagen var fantastisk! Och det ser ut att bli lika fint idag=))

  Vilken härlig bild på mannen din och hundarna, ser ut att njuta av ledigheten på bästa sätt!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart nu. Jag skulle kunna bo utomhus när det är så här. Ha en fin påskdag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Precis så som en skön ledighet ska vara :)
  Här njuter vi för fullt också.

  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Vilket väder påsken har bjudit oss på. Helt underbart!

  KRAM Anna

  SvaraRadera