fredag 11 april 2014

Fredag


Äntligen är det fredag igen. Den här veckan har kännts jättelång. Mycket att göra på jobbet så dagarna har rulla på ganska fort. På fikat idag märktes fredagsstämningen av. Mycket skratt och stoj. Kul! Det är en av anledningarna till att om jag skulle vara ledig en dag i veckan så skulle det inte vara fredagar. Då missar man ju allt det roliga på jobbet. Då förlänger jag hellre med ledig måndag. Eller allra helst ledig onsdag så delar man upp veckan lite. Men nu är jag ju inte ledig en dag i veckan så det är ju inget att orda om egentligen.

Men nu är det fredag igen, som sagt. I helgen har vi inget speciellt planerat. Kanske tar vi en tur med bilen och tittar på trädgårdskonst, kanske packar en liten picknickkorg och tar en långpromenad någon annanstans. Vi får se. Vi ska i alla fall inte ställa någon klocka i morgon. SKÖNT!

Har jag förresten visat dom fina korgarna till hatthyllan som jag köpte på GRANIT när jag och syrran hade vår systerdag i Jönköping? I alla fall så blev det jättebra. Man slipper ha alla haldukar och mössor ligga huller om buller på hyllan. Nu har vi vars en korg och det som inte får plats i korgen får ligga i lådan i garderoben.
Nä, nu ska jag hälla upp ett glas vin, slänga upp fötterna på fotpallen och bara mysa.
Önskar er alla en underbar fredagskväll.
Kram Helén

6 kommentarer:

 1. Fredag är bara bäst! Härligt med skratt på jobbet:) Det var det hos oss också idag. Riktigt fnissigt och tramsig på ett roligt sätt.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Va fint det blev! Ha en fin helg vännen <3

  SvaraRadera
 3. Jättefina korgar! Skönt med en helg som bjuder på överraskningar :-)

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fina korgar. Gillar dem skarpt. Ha en fin kväll Kram Pernilla

   Radera
 4. Verkligen fina korgar :) Här blir utedag idag. Härligt om solen får vara framme.
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 5. Det är lustigt det där hur alla är så glada på jobbet på fredagar=))

  Hoppas att helgen har varit skön och att du får en skön söndag/Kram Hannis
  Ps. Snygga korgar!

  SvaraRadera