måndag 12 september 2016

Ett antiklimax

I lördags skulle jag få se mina resultat efter en 4 veckor lång Outdoor training camp. Men istället vaknade jag med jätteont i halsen och jag kände mig alldeles tung i kroppen. Snacka om antiklimax. Så det blev inga fystester för min del. Skit också, jättetråkigt! Det är ju det här jag har kämpat de här 4 veckorna för. Men jag får väl göra fystesterna och mäta mig när jag känner mig kry igen. Fast det hade varit himla kul att vara med på avslutningen på campen. Så det blev lite av ett antiklimax. Så nu gäller det att inte tappa fart, utan hålla igång träningen trots att inte gymmet är fullt igång än. Det skulle öppna idag efter renoveringen, men duscharna skulle inte vara igång förrän i oktober. Jag som alltid tränar på morgonen, duschar och gör mig i ordning på gymmet innan jobbet, får försöka hitta ett annat upplägg. Men jag är inte kry än, så det får vänta lite.

Istället fick jag ta det lugnt och kurera mig, för jag vill absolut inte bli sjuk nu när det väntar så mycket roligt framöver.


Annars i helgen har jag, förutom att jag mest tagit det lugnt, tömt båten och täckt in henne för vintern. Jag har även börjat packa inför resan nästa vecka, för denna veckan är full med en massa annat så att packa hinns inte med. En härlig långsam promenad i det fina vädret blev det också. Och min man har fått en vän som alltid kommer springande och vill bli klappad på. Sen har det blivit mycket te och ingefärsvatten och vila. Vila vila vila. Jag har INTE tid att bli sjuk nu.

Kram Helén

3 kommentarer:

 1. Nääää, va trist...
  Krya på dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så,tråkigt för dig. Krya på dig. Hoppas du snart är frisk igen. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Åh vilken otur!! Krya krya krya nu till resan!

  Kram Jenny

  SvaraRadera