fredag 16 september 2016

En helg som inte blir som vi tänkt

Morgondimma
Så var det fredag igen och ännu en helg närmar sig. Hur fort får det egentligen? Jag tycker mest det är fredag hela tiden. I veckan som gått har vi lämnat in husbilen på verkstad för att byta kamrem. Vi skulle fått tillbaka den i onsdags men de hittade fler saker som behövde åtgärdas så vi hoppas att vi får tillbaka den idag. Mannen hade tagit semester igår för att byta kylare på den men då vi inte hade någon husbil hemma fick han vara hemma och bara ta det lugnt i stället. Det behövde nog han för han har haft rätt mycket omkring sig på sistonde. Så den inplanerade premiärturen med husbilen som vi hade tänkt att göra i helgen blir nu inte av. Lite trist, men samtidigt lite skönt. För tidigt tidigt på måndag morgon åker jag på semester till Spanien med syrran i 5 dagar. Det ska bli skönt!

Kram Helén

4 kommentarer:

 1. Hej där!
  Ja du, ibland blir det inte som man tänkt sig... Men kanske skönt ändå om du ska till spanien! Åh, så härligt det låter att åka med sin syster! Njut o ha de gott!
  Å du, jättesnygg kappa!!! Tumme upp :)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Säger samma sak... känns som det är fredag mest hela tiden! Trist att husbilen knorrar, inga roliga pengar. Men det kan vara skönt med en hemmahelg! Härligt med en tjejvecka i Spanien!

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
 3. Nej det blir ju inte alltid som man tänkt sig men en resa till Spanien med sin syster det lät hur fint som helst! Njut av resan!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Underbar bild Helén! Morgnar och kvällar är så galet vackra just nu. :) Ibland blir det inte alls som man tänkt sig men ofta blir det bra iallafall. Jag hoppas att du och syster fick fantastiskt fina dagar i Spanien och att husbilen har fått komma hem nu också? :)

  Kram på dig♥

  SvaraRadera