torsdag 8 september 2016

En ny höstkappa

Kappa från Ellos
Jag hittade den! Den perfekta höstkappan. Lite lagom tjock och lite lagom lång. Lite figursydd men ändå rymlig nog att ha en lite tjockare tröja under när vintern närmar sig. Den blir perfekt till kepsen jag köpte på Åhléns och till den där långa svarta halsduken jag ska sticka. 

Jag hittade kappan på Ellos, du hittar den här. Jag handlar rätt många av mina plagg på nätet, även andra ställen än Ellos. Gillar när man ser kläderna på en person och inte bara hägandes på en galge i en affär. Går ibland och kikar i affärer också men hittar sällan något. Och framförallt inte om jag letar efter något speciellt. Så, shoppa på nätet det är min grej. Får se om jag får till en bild framöver på mig med både kappa, keps och halsduk.

Handlar ni kläder på nätet?

Idag är det först jobb som gäller. I em ska jag gå och få massage, det ska bli så himla skönt. Jag har haft rätt mycket huvudvärk på sistonde och jag tror mycket sitter i nacken och i käkarna. Jag fick massage förra veckan också och har känt skillnad. Tänker att två gånger ganska tätt är nog bra så det hon mjukade upp förra gången inte hinner gå tillbaka. 

Kram Helén

P.S. Detta är INTE ett sponsrat inlägg. D.S.

4 kommentarer:

 1. Den där kappan är så himla snygg och jag har också spanat in den :-D Kram

  SvaraRadera
 2. Verkligen jättesnygg! Jag köpte en grå kappa för två säsonger sedan. Känns som ny nu tredje höst/vintern. En bra investering.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Snygg! Älskar grått!
  Ha en underbar helg // Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Snygg! Jag handlar en hel del på nätet, praktiskt när man väl lärt sig vilka sidor som levererar de som utlovas!

  SvaraRadera