fredag 18 januari 2013

Sånglunch

Vilken lunch jag har haft idag! Skitkul och bara sprudlar av energi. Jag har varit hos sångpedagogen och sjungit en timme på lunchen. Finns det något som ger så mycket energi??? Då jag sjunger i pop och rockkören Koruso så vill jag ha ett lite rockigare sound. Inte hennes specialitet men hon har ändå haft mycket matnyttigt att komma med. Bl.a. så pratade hon om en teknik som kallas "overdrive" och man sjunger lite "metalliskt" nästan. Det låter annorlunda men bra och när jag tänker efter lite mer hur hårdrocksgrupper låter så sjuner de nog lite "metalliskt". Jag ska nog läsa på lite om denna teknik. Jag fick först prova med Have you ever seen the rain. Sen gav vi oss på Wind of Change med Scorpions. Å, den är så bra. Och vilken skillnad det blev med denna typ av sångsätt. Nu ska jag öva öva öva. Å det är såååå kul!

Sen sprang jag in på Indiska. Jag hade fått ett Wrap-presentkort av min vän M på 50 kr. Så då var jag ju bara tvungen att köpa mig en fin mugg att dricka te ur på jobbet. Sweet Heart står det under muggen och visst är den sweet?!


Jag är både te- och kaffe-drickare, men jag vill gärna ha en mugg för varje (jag är en sån snuskhummer som inte alltid diskar muggen efter jag druckit kaffe/te).

När jag kom tillbaka till jobbet blev det en lunchmacka och te ur nya muggen. Smakade toppen!Nu är det äntligen fredag och ikväll blir det väl till att måla lite fler brädor till hallen. Renoveringen går sakta men säkert framåt. Men vi har ju inte all plats i världen i garaget att måla brädor på, så vi får ta det undan för undan. Men det börjar likna något nu i alla fall.

Trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Önskar att jag kunde sjunga ;) Är en sådan som sjunger hellre än bra. Vill nog påstå att jag är ngt tondöv oxå! Hahaha
  Vilken energi du ligger inne med. Härligt!
  Längtar själv efter att få tillbaka energin, lusten och glädjen igen.
  Önskar dig en härlig helg!
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Här är en som inte sjunger alls! Fick tidigt lära mig att min begåvning inte ligger där.
  Men alltid, alltid önskat att jag kunde! En lektion hos sångpedagogen på lunchen, ja det är som utopi för mig! Lyckliga du som har den gåvan!
  Önskar dig en skön och trevlig helg.
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. Vilken lunch! Har alltid önskar att jag kunde sjunga men den gåvan fick min syster istället. Och muggen var underbar! Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 4. Låter verkligen härligt med din kör, måste vara jättekul!
  Fin mugg!
  Ha en skön helg!
  Kram Helen

  SvaraRadera