lördag 5 januari 2013

Renoveringsläge

Då är det dags igen, att få fixa lite hemma. Nu när alla helgerna är över och vi inte väntar besök på ett tag (vad vi vet i alla fall) så ska vi ta tag i att renovera hallen. När jag hade gjort byrån så fin så kände vi att resten också behövdes tas tag i. Jag började med att tömma garderoben och bar ut den i garaget för lite färg.

 Det blir samma färg som byrån är målad i, Socker och Klippa. Å, jag älskar dessa namn!

Mannen håller på och river ner gipset på väggarna som sen ska bli pärlspont målad i Saltsten. Tak, lister och foder kommer att bli vita. Det är så himla mörkt med detta bruna tak och lister. Det kommer bli såååå fint. Så här såg det ut innan.

Efterbilder kommer när det är klart. Tyson gillar dock inte när vi håller på och styr här hemma. Han förstår inte vitsen. Han ligger under bordet och skakar lite och undrar när vi ska sluta banka och styra. Stackarn.

Nu är klockan snart 20 och det är kanske dags att ta kväll och gosa ner sig i soffan med en film. 
Önskar er alla en underbar lördagskväll.

Kram Helén

2 kommentarer:

  1. Vad sorgligt med din vän i förra inlägget... det verkar som ni trots allt hade en fin minnesafton. Men vad spännande med ert renoveringsprojekt:))) Kommer nog bli kanon tror jag:))) Härlig med före- och efterbilder!

    Kraaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Lycka till med ert renoveringsprojekt! Ser med spänning fram emot att se resultatet när ni är klara, är övertygad om att det kommer att bli hur fint som helst. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera