tisdag 1 januari 2013

Att göra ingenting

Idag har jag inte haft många knop i kroppen. Vi gick en promenad i fm som visserligen var en timme lång, men sen har jag gjort ingenting.

Idag har det fortsatt att töa och man börjar skymta grönt under snön. Vi kunde gå genom kohagen och genom skogen bort till bonden utan att behöva plumsa i 50 cm snö. Tyson tyckte det var så himla skönt att få sträcka ut och springa fritt.

När vi kom in igen blev det fika och sen har jag suttit och bläddrat i veckotidningar, tittat på film och bara slappat och mumsat godis.

Nu blir det till att laga lite mat, hasa sig ur myskläderna och komma igång lite. Ikväll åker vi till svärföräldrarna och lämnar Tyson för mannen och jag ska på Ålandskryss tillsammans med syrran och hennes man. Det ska bli så mysigt!

1 kommentar:

  1. Dagen efter nyårsafton får man slappa. Inte många knop här heller men har ändå fått lite jobb gjort som jag tog med mig hem... Ni ska njuta av några dagar ledigt till hör jag, då får jag passa på att önska er en trevlig resa - OCH ett gott nytt 2013! Kramar!

    SvaraRadera