lördag 19 januari 2013

Min lördag

Vilket underbart väder det har varit idag. Termometern visade på minus 18 grader när vi gick upp. Perfekt för att frosta av frysen. Så nu är det gjort. Skönt! Vi gick sedan en promenad i detta underbara väder, då var det "bara" minus 14.

 


Bonden har gallrat lite i skogen och bildat en hög med timmer. Tyson fick passa på att göra lite balansövningar. Alltid lika kul!
 Den dimma och kyla som har varit nu gör att allt blir klätt i fantastiska kristaller. Det är så vackert. Det går knappt inte att fånga på bild.
Lite dimma drog in och landskapet blev med ens något annat.


 Annars så händer det inte så mycket just nu. Jag tillbringar mycket av min lediga tid i garaget och målar pärlspont till hallen. Det går sakta men säkert framåt och man börjar skönja hur det ska bli när det blir klart.
 Just nu puttrar lite chili på spisen som vi ska ha till middag i morgon. Vi ska spela badminton på eftermiddagen i morgon istället för på morgonen och vi brukar vara så hungriga efter att det är skönt och bara värma på maten när vi kommer hem. Och chili blir nästa godare när den får värmas upp igen.

Det är dags att börja med dagens middag också. Idag blir det Kasslergratäng med chili och curry. Ett recept jag hittade i mina gömmor. Minns inte att jag lagat det någon gång så det ska bli spännande och se vad det smakar. Ikväll far vi till älskade syster och äter lite tacos, umgås och skrattar. Kanske spelar vi nå't spel också. Det ska bli mysigt.

Önskar er alla en underbar dag!

3 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska vinterbilder du delar med dig av i dag! Det är verkligen vackert ute nu. Ha det gott kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Härliga Bilder. Det går liksom inte att tröttna på vintervackert :)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska vinterbilder. Alldeles magiskt.
  Kramen

  SvaraRadera