söndag 5 januari 2014

Julen has left the building

Så, då var det över för denna gång. Julen har packats ihop och allt har återgått till det normala. Fast ljus kommer jag fortsätta tända i massor för att jaga mörkret på flykten.

Igår var jag och åt frukost på Chocolat med bästa kollegorna L och T. Mysigt och gott. T överraskade med en bukett tulpaner. Jättefina. Passar bra på bordet nu när julpyntet har lämnat och julstjärnorna har förpassats till en plats halvt dolda bakom gardinen.Nu är det dags att åka och spela badminton. I em ska jag till syrran och fira min och hennes födelsedag igen. Pappa och Agneta har kommit hem från sin resa nu och vill fira oss båda som fyllt kring jul. Det ska bli mysigt och träffa dem igen. 

Önskar er alla en skön söndag!
Kram Helén 

8 kommentarer:

 1. Åhh, badminton! Det är kul! Jag tränade och tävlade mycket som ung. Spelar ibland, men väldigt sällan. Men kul är det! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Åhh, badminton! Det är kul! Jag tränade och tävlade mycket som ung. Spelar ibland, men väldigt sällan. Men kul är det! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Tulpaner är så fint och en sorts "nu är julen slut" blomma tycker jag. Badminton är superkul, ska nog börja med det igen. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Åhh Vilka fina tulpanbilder :)
  Undrar om någon ger mig en bukett?? ha ha...Nej,jag får nog köpa en själv :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbara tulpaner! Här försvinner julen nästa helg!

  Ha en fin kväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Slänga ut granen ska jag göra så fort jag kommer hem! Ska bli spännande att se om den har några barr kvar efter den fått stå utan vattning i 10 dagar!
  Härligt att få fira sin födelsedag många gånger!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 7. Ohhh vad fint med tulpaner =) Det ska jag köpa med nästa gång. Hoppas du får en fin dag, kramen

  SvaraRadera
 8. Tulpaner måste jag köpa! Det har jag tjatat om sen innan nyår men fortfarande inte gjort=))

  Fin dag till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera