lördag 23 november 2013

Vilken fredagskväll!

Jag hade en sån mysig fredagskväll igår tillsammans med min arbetskamrat Laila. Vi började med att åka till Slussport 11, en liten butik vid Bergs slussar som har massor med fina saker. Jag fick verkligen stilla mig för att inte handla med mig hela butiken hem! Men två burkar fick hamna i påsen. En fin kaffeburk som jag klämde på ett antal gånger i somras i Vemdalen men aldrig handlade. Men nu kunde jag inte hålla mig längre.
Och sedan en glasburk till att ha skorpor i. Den var så billig att jag inte kunde motstå.
Sen åkte vi hem till Laila och där bjöds det på mat och vin. Förrätten var en sallad med mango, räkor, chili, avokado och en massa annat gott. Sen blev det kycklingspett med potatissallad. Mums!
Till det drack vi Morbergs vita. Såååå gott!
Här är den goa värden.
Sen hade vi nostalgikväll utan dess like! Laila hade en back med gamla vinylskivor. Allt från Bon Jovi, Eurythmics, Limahl, Chicago, Wet Wet Wet och en massa andra härliga 80-talare. 
Nu hade hon ingen vinylspelare, men som tur är finns Spotify. Så vi lyssnade och åååå-ade och skrattade och sjöng med. Tänk vad mycket låtar som finns i skallen. Det var en supermysig kväll och mannen kom och hämtade mig vid midnatt. Idag har jag varit lite bakis, det var länge sedan sist. Men det var det värt. 
Tack Laila för en fantastisk kväll!

Kram Helén










3 kommentarer:

  1. Låter som en trevlig kväll! Kul med gamla låtar.

    Ha en toppen helg!
    kram Kia

    SvaraRadera
  2. Vilken charmig kaffeburk, jättefin! Och vilken helmysig kväll du haft med trevligt sällskap, god mat och bra musik!! :)

    Kraaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. Den där kaffeburken blev jag helt kär i :) Underbar!! Sen låter det som en så himla mysig dag och kväll, med en fin vän.. det är ju bland det bästa man kan uppleva.
    Kramar från jetlaggad Liv

    SvaraRadera