tisdag 12 november 2013

Mer tid

Jag vet att vi inte kan få det, men just nu skulle jag behöva mer tid. Jag känner att jag inte hinner med riktigt allt jag vill. Känner ni igen er?? Det går för fullt på jobbet just nu. Försöker läsa mig det nya som komma skall samtidigt som jag håller min nuvarande tjänst flytande. Det gäller ju att passa på att suga ut så mycket som möjligt från min företrädare medan hon fortfarande är kvar. Men det är mycket nytt att lära sig och det känns bara kul! Men jag försöker njuta lite mellan varven, som med att njuta av de underbara blommorna på min Novemberkaktus. Den står i fönstret bredvid där jag sitter framför TVn. Ibland lämnar blicken TVn och landar på de fantastiska blommorna istället. Ja, det gäller att njuta i det lilla också.
Önskar er alla en toppenkväll!
Kram Helén

7 kommentarer:

 1. Stressen kommer över mig ibland... saker som måste hinna göras! Men jag brukar tänka att jag är inte mer än en människa och jag gör så gott jag kan. Finns inga supermänniskor!

  Fin kaktus!! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, det tycks gå i full fräs för alla nu för tiden. Det gäller att stanna upp nån sekund för att vara i nuet och tänka till.
  Återigen, HUR lyckas du med dina fina Novemberkaktus? Så stråland evacker.
  Kram C

  SvaraRadera
 3. När det är ont om tid så är just det där viktigt. Att fokusera på det lilla.
  Känner likadant, kvällarna känns korta och det är svårt att hinna dom där sakerna jag vill göra. Det får vänta tänker jag!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Ja ibland blir det bara lite för mycket... Många intryck med nytt jobb!
  Det bästa (lätt att säga) är att ta en sak i taget man hinner inte allt!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Tid är nog det man önskar sig mest. Försök att njuta lite även om du har mycket. Fin novemberkaktus. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Du verkar ha koll på dina timmar. Utnyjtta dem väl men glöm inte att njuta av här och nu ♥ November kaktus oj det var längesedan jag hade en sådan. Det får jag skriva upp på inköpslistan.
  Kram vännen.

  SvaraRadera