fredag 29 november 2013

Glossy Friday

Så var det äntligen fredag igen. Härligt! Veckorna går så otroligt snabbt. Började dagen med att träna en timme i gymmet. Hade ingen vidare lust så det blev inte så hård träning, men jag lyfte lite skrot i alla fall och körde ett varv på crosstrainern. Kändes rätt gott i kroppen efteråt.

På jobbet är det full rulle som vanligt. Men jag trivs. Det som dock oroar mig lite är att jag inte har några tider över att erbjuda studenter före jul. Det är skrämmande, men kalendern är verkligen full av redan inbokade studentbesök och möten ända fram till jul. Det kommer nog bli en del övertid tror jag för att hinna med allt annat också. Men det känns ok.
Idag kom en GlossyBox igen. Den där lilla lyxen som dimper ner i lådan en gång i månaden. Ibland är det inte så bra innehåll och ibland är det toppen. Denna box tillhör den senare kategorin - toppen! Och bara designen på denna månads låda är fantastisk. Den är designad av modedesignern Dagmar. Bara lådan är som ett smycket. Den blir att spara och kanske ge bort en present i någon gång.
Innehållet var en mascara från Oriflame. Min håller på att ta slut så det passade ju bra. En liten förpackning med Batiste torrschampo. Detta använder jag ändå så en liten reseförpackning var ju toppen. En Dagkräm till ansiktet och en lermask. Passar bra till mig med fet hy. Sen var där en svart ögonskugga, den kändes väl sådär. Jag har inte riktigt förstått det där med svarta sotade ögonlock. Tycker faktiskt att det inte är speciellt snyggt. Men man kan ju inte få allt :-)
Ikväll är jag alldeles ensam. Mannen bygger scenen till morgondagens konsert, jag får se när han kommer hem inatt. Tyson är hos svärföräldrarna. Jag tänkte passa på att mysa lite. Tända en brasa, ta ett glas vin och titta på Niceville. Jag har lyssnat på boken och den gillade jag skarpt. Hoppas filmen är lika bra, en sån där må-bra-film. 

Jag hoppas ni alla får en underbar fredagskväll och en skön helg!
Kram Helén


10 kommentarer:

 1. Trevlig helg min vän! Hoppas han inte blur allt för sen. Hoppas också ni vill ses någon gång! Kram!

  SvaraRadera
 2. Trevlig helg min vän! Hoppas han inte blur allt för sen. Hoppas också ni vill ses någon gång! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ha en fin kväll! Hoppas filmen är bra. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Här sitter en till som myser i ensamhet. Njut av din kväll!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Mysigt med dessa små paket som kommer...samma har jag...hiih..
  Men väntar fortfarande på novemberleverannsen... de har säkert mycket nu i juletid.
  Önskar dig en fin adventshelg
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 6. Godmorgon =)
  Lite lyx är aldrig fel. Hoppas du får en strålande lördag, kram

  SvaraRadera
 7. Jag slutade med min box för att jag inte var så nöjd. Men det var precis när dom börjat. Verkar vara bättre utbud i dom nu.

  Härlig helg till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 8. Så skönt med träning o så den boxen! Svart ögonskugga är perfekt att ha närmast ögonfransarna på ögonlocket. Blir glamour!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Vilken lyx fredag. Träning, boxen och sen liten egentid. Önskar dig en härlig första advent. Kram

  SvaraRadera
 10. Jag fick en deo från Emma S. i min box istället för mascaran. Annars var resten det samma denna gång. Kram C

  SvaraRadera